Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 06/06/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 514 – data d’emissió: 6-6-2016

  • ANIVERSARIS:    70 anys premis Tony de Teatre i de la mort d’Antoinette Perry, que dóna nom als premis. 50 anys de l’estrena del film Nevada Smith. 45 anys de la estrena a Broadway del musical  70, Girls, 70. 85 anys de l’estrena a Broadway del musical The Band Wagon. Stefania Sandrelli ha complert 70 anys.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Acantilado; Elreino de los monos; Housefull 3; Idol; Las mil y una noches: Vol. 1: El Inquieto; Nuestros amantes; Política, manual de instrucciones; Sexe, maraques i chihuahues i Warcrfat: el origen. Crítiques dels films:  Fátma (Philippe Fauçon); Francofonia (Aleksander Sokurov); Una madre imperfecta (Lorene Scafaria), Steve McQueen: The Man and Le Mans (Gabriel Clarke i JohnMcKenna). Noticies: Enderrocament del cinema Urgell. Bertrand Tavernier a Bcn (Filmoteca de Catalunya). Cartellera: Cerdanyola, Montcada i Reixac, Sabadell, Sant Cugat del Vallès. Filmoteca, Phenomena. Texas. Verdi, Boliche.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres:  Romeu i Julieta (de William Shakespeare. Dir.; Marc Chornet . La Seca. Espai Brossa). El Profeta (de La Calòrica. Dir.: Israel Solà. Tantarantana). Reposicions de: André y Dorine (Poliorama) i Shaking Shakespeare (Maldà).  Repàs cartellera: Ripollet, Barcelona. Notícies: El Molino en venda. Dia 12/6: Entrega dels Premis Tony de teatre a Nova York. Repàs de nominacions.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Angel de Andrés López; Madeleine Lebeau; Rita Gam; Anne Jackson; Madeleine Sherwood; Ronit Elkabetz, Tomaz Pandur; Christophe Lambert, Giorgio Albertazzi i el gos Pancho.
  • TEMES MUSICALS: Del musicals:  Hamilton (música i lletres: Lin-Manuel Miranda. 16 nominacions als Premis Tony. Revisió de temes de la primera part de l’espectacle. Temes: Alexander Hamilton, Shoot; The Schuyler Sisters; You’ll Be Back; A Winter’s Ball i That Would Be Enough (original Broadway cast 2015). 70, Girls, 70 (música de John Kander, lletres de Fred Ebb. Temes: 70, Girls, 70 i Home (original Broadway cast, 1971). The Band Wagon (Música d’Arthur Schwartz. Lletres de Howard Dietz. Temes. Overture; Sweet Music i High and Low Hops (alguns interpretats per Fred i Adele Astaire. Original Broadway cast, 1931). Dels films: Nevada Smith (música d’Alfred Newman. Tema: Main Title) Novecento (Música d’Ennio Morricone. Tema principal). El año pasado en Marienbad (música de Francis Seyrig. Tema: Vals lente)

BUSCAR PER DIA

juny 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius