Info Setmanal 17/06/2016

Jordi Giménez

Avui hem començat l’Info parlant amb el regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez, qui ens ha donat detalls de la Diada de l’Alliberament LGTBI que tindrà lloc el 18 de juny al nostre municipi. Una de les entitats que hi col·laborà serà la Unió de Botiguers de Ripollet, i per això hem tingut als estudis de Ripollet Ràdio al seu president, Sergi Samper.

També ens ha visitat Jorgi Giménez, director de l’Escola de Música i de la Societat Coral El Vallès. Amb ell hem conversat sobre les diferents actuacions que té prevista l’entitat aquest cap de setmana, però també sobre les matriculacions de l’Escola de Música.

Finalment, hem parlat amb Lidia Virgil, membre de la Plataforma Soterrem l’Autopista, entitat que ha tornat a l’activitat després que el govern de Ripollet posés en marxa el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible. Govern i Plataforma es van trobar dimarts, i dels detalls d’aquesta reunió n’hem parlat amb Lidia Virgil.