Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 27/06/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 517 – data d’emissió: 27-6-2016

  • ANIVERSARIS:      El proper 1 de juliol, Olivia de Havilland compleix 100 anys. El 28/6 Mel Brooks compleix 90 anys. 90 anys del naixement de Marilyn Monroe. 50 anys de les estrenes dels films: Como robar un millón y…; ¿Quién teme a Virginia Wolf? i Cortina rasgada. 70 anys de l’estrena a Broadway del musical Annie Get Your Gun.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos:  Dioses de Egipto i Malditos vecinos 2.   Crítiques dels films: Buscando a Dory (Andrew Stanton i Angus Maclane), Un hombre de altura (Laurent Tirard); El programa (Stephen Frears), 7 diosas (Pan Nalin) i Desde allà (Lorenzo Vigas). Repas de la cartellera:  Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Cinemes Texas, Cinemes Verdi, Phenomena, Filmoteca, Renoir Floridablanca. Petit avanç films destacats que s’estrenaran a l’estiu.  Notícies. Subhasta de cartes d’Audrey Hepburn. Exposicions sobre Marilyn Monroe.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Pierre Grimblat, Anton Yelchin; Alexandre Astruc; Teresa Saldana; Marina Malfati; François Maistre; Alan Young; Bill Richmond, Michu Meszaros; Burt Kwouk; Dana Giacchettto, Pedro Costa Musté, Michael Herr i Sir Peter Schaffer.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Hazte banquero. Tarjetas Black: todo lo que quisieron ocultarte con sus propias palabras (de:Simona Levi; Xnet i 15MpaRato. Dir.: Simona Levi. Estrena al Poliorama dia 5/7.Vist en un assaig general). Reposicions de: Be God Is (d’Espai Dual, Teatre Condal) i Top Girls (de Caryl Churchill. Dir.: Marc Chornet. Teatre Akadèmia).   Repàs cartellera: Ripollet,  Cerdanyola del Vallès, Barcelona. Repàs Grec 2016 (avanç edició 40 anys), repàs principals festivals estiuencs. Notícies: avanç 36ª Fira de Tàrrega (setembre)
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents:  Lo que el viento se llevó (música de Max Steiner, 1 tema), La heredera (música d’Aaron Copland, 1 tema); Los caballeros las prefieren rubias (cançó: Diamonds Are a Girl’s Best Friend, música de Jule Styne, lletra de Leon Robin. Cantat per Marilyn Monroe). El jovencito Frankenstein (música de John Morris,1 tema); Como robar un millón y… (música de John Williams, 1 tema); ¿Quién teme a Virginia Wolf? (música d’Alex North, 1 tema); Cortina rasgada (música de John Addison, 1 tema); Amantes (música de José Nieto, 1 tema) i Equus (música de Richard Rodney Bennett, 1 tema). Dels musicals: The Producers (música i lletra: Mel Brooks. Tema: I Wanna Be A Producer (cantat per  Matthew Broderick. Original Broadway cast, 2001). Annie Get Your Gun (música i lletres d’Irving Berlin. Temes: I Got The Sun in the Morning i There’s No Business Like Show Business (original Broadway cast 1966, també cantats per Ethel Merman, intèrpret del muntatge original de 1946).

DARRER PROGRAMA DE LA TEMPORADA.  COMENCEM VACANCES.

TORNEM EL 12 DE SETEMBRE !!!!

BONES VACANCES  I  MILLOR ESTIU !!!!!

BUSCAR PER DIA

juny 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius