Info Setmanal 13/09/2016

Manolo Rodríguez, de Bullpark 13

Avui hem començat l’Info de la setmana parlant de gent gran i del clam popular de molts ciutadans i formacions polítiques sobre la necessitat de construir una residència per a la gent gran a Ripollet. És per això que ens han visitat alguns membres del Club de Jubilats.

La resta de la primera hora de programa la hem dedicat a parlar de dos esdeveniments culturals. D’una banda, el programa que el Centro Aragonés de Ripollet ha preparat per celebrar el Pilar 2016. I d’altra banda, de les Festes de la Tardor.

Quant a la segona hora del programa hem parlat sobre la nova imatge i les properes activitats de la Unió de Comerciants de Ripollet, fins ara Unió de Botiguers. També hem conversat amb Bullparck 13, una entitat sobre rodes, que aquest dissabte realitzarà diverses activitats, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura.