El 7è Art De Talia 07/11/2016

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 527 – data d’emissió: 7-11-2016

  • ANIVERSARIS:   25 anys de la mort de l’actriu Gene Tierney i de l’actor Yves Montand. L’actriu Sally Field compleix 70 anys.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Toni Casares, director de la Sala Beckett, recent traslladada a un nou recinte al Poble Nou de Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films:   La propera pell (Isaki Lacuesta i Isa Campo); Que Dios nos perdone (Rodrigo Sorogoyen); 100 Metros (Marcel Barrena); La bailarina (Stéphanie Di.Giusto); Doctor Strange (Scott Derrickson); Sully (Clint Eastwood); Michael Moore en Trumpland(Michael Moore, emissió en canals Movistar TV). Altres films estrenats i no vistos:  Blair Witch; Nunca entre amigos; Eat that Question: Frank Zappa en sus propias palabras; Oasis: Supersonic; Espanya en 2 trinxeres; La historia de Jan; Dead Slow Ahead; ¡Gracias Jefe!; Maggie’s Plan; Ouija: El origen del mal; Shivaay; Trolls i  One Piece Gold. Cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Sabadell; Festival Most de Vilafranca; Festival Baix, Phenomena, Filmoteca, Michel Legrand en Barcelona.. Noticies:  Reapertura del Cinema Zumzeig a Barcelona.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítica de la obra:  Priscilla, reina del desierto (musical de Stephan Elliott i Allam Scott. Dir.: Simon Philips. Dir. Artística Barcelona: Àngel Llàcer. Direcció musical Barcelona: Manu Guix. Cançons variades. Teatre Tívoli). Avanç: Art i Sota teràpia. Repàs cartellera: Ripollet, Terrassa, Sant Cugat del Vallès,  Viladecans, Barcelona. Festa de la Companyia Els Pirates. IV Festival El Rei de la Màgia.
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents:Laura (música de David Raksin, tema: Suite); ¡Ay Carmela! (música d’Alejandro Massó, tema: Muerte de Carmela); 100 metros (cançó: 100 metros, d’Amaia Montero); Norma Rae (cançó: It Goes Like It Goes, música de David Shire, lletra de Norman Gimbel; cantada per Maureen McGovern, cançó premiada amb l’Oscar); Las señoritas  de Rochefort (Música de Michel Legrand. Tema: Arribada dels camioners). Del musical: Priscilla, reina del desierto (cançó: I Will Survive, de Jackie Trent i Tony Hatch, cantada per tota la companyia, Original Cast Recording, 2006). Cançons: C’est si bon (de Betti/Hornez) i Les feuilles mortes (música de Vladimir Kosma, lletra de Jacques Prevert. Cantades per Yves Montand).