Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 05/12/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 531 – data d’emissió: 5-12-2016

  • ANIVERSARIS:   El 9 de desembre Kirk Douglas complirà 100 anys. 65 anys de l’estrena del musical Paint Your Wagon.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres:  La pipa de la pau (d’Alicia Muñoz. Dir.: Miquel Murga. Versus Teatre). L’home sense veu (De / dir.: Claudia Cedó – Sala Flyhard). Quitapenas (de/dir.: Pedro Paiva. Versus Teatre). Un obús al cor (de Wajdi Mouawad. Dir.: Oriol Broggi i Ferran Utzet. Biblioteca de Catalunya). La desaparició de Wendy (de Josep Maria Benet i Jornet. Dir.: Oriol Broggi. Sala Beckett. Sala Gran). Les cadires (d’Eugene Ionesco. Dir.: Glòria Balañà. Teatre Akadèmia). El despertar de la primavera (musical de Steven Sater i Duncan Sheik. Adaptació catalana de David Pintó. Dir.: Marc Vilavella. Teatre Gaudí).  Repàs cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Viladecans i Barcelona. Noticia. Francesc Casadesús, nou director del Festival Grec de Bcn.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: La doctora de Brest (Emmanuelle Bercot); La doncella (Pan Chan-Wook); Los exámenes (Christian Mungiu); Bar Bahar (Maysaloun Hamoud); Animales nocturnos (Tom Ford), Aliados (Robert Zemeckis) i The Neon Demon (Nicolas Winding Refn). Altres films estrenats i no vistos: Aloys; El perdut; La millor opció; La pasión de Agugustine; Madre solo hay una; Maria conversa; 1898: los últimos de Filipinas; Ranas; Ribbit; Rotas; Vaiana i Villaviciosa de al lado. Repàs cartellera: Barcelona (homenatge a Bigas Luna en el Texas. Verdi. Phenomena. Filmoteca.
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents:20.000 leguas de viaje submarino (cançó: A Whale in Tale, música i lletra de Norman Gimbel i Al Hoffman. Canta: Kirk Douglas): Espartaco (música d’Alex North, temes: Main Title i Love Theme). Senderos de gloria (música de Gerald Fried. Tema: The Night Patrol). El loco del pelo rojo (música de Miklos Rozsa. Tema: Suite). Ulysses (música d’Alessandro Cicognini. 1 tema). Dos semanas de  otra ciudad (música de David Raksin. 1 tema).La sombra de un gigante (música d’Elmer Bernstein, 1 tema), Primera victoria (música de Jerry Goldsmith, 1 tema), ¿Arde Paris? (música de Maurice Jarre, 1 tema).Dels musicals: Paint Your Wagon (Música de Frederick Loewe i lletra d’Alan Jay Lerner. Tema: Wanderin Star (cantat per Tim Rice & Cantabile. Gala homenatge a Alan Jay Lerner, 1987). El despertar de la primavera (música de Steven Sater i Duncan Sheik. Temes: Medley (versió catalana de David Pintó) i temes: I Believe i The Song of Purple Summer (original Broadway cast). Gente Bien(musical de La Cubana, a partir de la obra de Santiago Rusiñol. Tema: Un títol nobiliari. Original Barcelona cast, 2016). Fragment d’un espectacle de Los Modernos amb participació de Pedro Paiva.

BUSCAR PER DIA

desembre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius