Skip to content
Menu
Info Setmanal 09/12/2016

Hem començat l’Info parlant de l’Any Lorca, que aquest cap de setmana celebra el seu gran acte de cloenda. Hem tingut a l’estudi de Ripollet Ràdio el regidor de Participació i Memòria Històrica, David Fontanals, el portaveu de de les entitats que han col·laborat, Angel Esteve, i els membres de l’entitat Ripollet Història i Imatge, Cayetano Porras i José Antonio Vico.

Tot seguit hem conversat amb Maite Martín, presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Andreu, sobre la recollida d’aliments que organitzen les entitats veïnals ripolletenques dimecres vinent. Martín ens ha donat tots els detalls d’aquesta iniciativa solidària que se celebra des de fa 3 anys.

I hem acabat la primera hora del programa parlant amb Antoni Barrasa, veí del barri dels Pinetons, que vol impulsar la creació d’una nova associació de veïns al barri. Barrasa ens ha explicat tot el procés per tirar-ho endavant.

A la segona part de l’Info hem conversat amb Ricardo Domínguez, president de la colla dels Diables de Ripollet, que aquest cap de setmana endeguen una nova edició del Quinto dels Diables. Amb Domínguez també hem parlat de l’activitat que els Diables organitzaran el pròxim dissabte dia 17 de desembre, en el marc de la jornada solidària de la Marató de TV3.

Arriba el Nadal i, de ben segur, molts oients hauran muntat aquests dies el seu pessebre. Sobre aquesta tradició, n’hem parlat amb en Pere Padró, president de l’Agrupació de Pessebristes de Ripollet. L’entitat ja ha obert les inscripcions per al 32è Concurs de Pessebres. A més, dimarts vinent inaugura l’exposició de pessebres a la seva seu.

I hem acabat parlant amb Jorge Pérez, impulsor del col·lectiu Ripolab Hacklab. Pérez realitzarà dijous vinent una xerrada sobre robòtica educativa a l’escola Els Pinetons, organitzada per l’AMPA del centre. Jorge Pérez ens ha introduit a la robòtica, al seu vessant educatiu, i ens ha fet cinc cèntims d’aquest nou col·lectiu que fa poc que ha nascut.

BUSCAR PER DIA

desembre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius