Skip to content
Menu
Info Setmanal 16/12/2016

Avui hem començat l’Info parlant del Ple Extraordinari celebrat ahir a l’Ajuntament on es van aprovar les ordenances fiscals per a l’any vinent. Entre les al·legacions recollides hi ha la d’ERC. N’hem parlat amb la seva regidora, Lurdes Serra.

Dimecres la Comissió d’Afers Socials i Famílies del Parlament de Catalunya va aprovar la proposta de resolució sobre la dotació d’una residència i centre de dia per a la gent gran a Ripollet. N’hem parlat amb Víctor Diéguez, portaveu del PP de Ripollet, formació que va aconseguir que entrés la proporta al Parlament. També hem conegut la reacció del Club de Jubilats.

I hem acabat la primera hora del programa parlant amb Elena Vilalta, tècnica de Patrimoni del Patronat Municipal de Cultura, sobre la cessió que ha rebut el CIP Molí d’en Rata d’un important quadre d’Andreu Solà.

A la segona part de l’Info hem conversat amb Manel i Lluïsa (foto), de la Plataforma per les persones refugiades de Ripollet, que està donant suport a diverses campanyes d’ajuda als refugiats i que recollirà signatures aquest diumenge, amb un estand instal·lat al parc dels Mestres.

I una setmana més hem parlat d’activitats nadalenques que tindran lloc els propers dies a Ripollet, com ara diverses iniciatives per a grans i petits tant al Mercat Municipal com al Mercat Setmanal. També hem parlat d’una de les activitats més destacades del Nadal a Ripollet, el tió de l’Estel i de la representació dels Pastorets de Ripollet, per part d’Amics del Teatre.

Un cap de setmana on la il·lusió compartirà espai amb la solidaritat, ja que són diverses les activitats organitzades per col·laborar amb La Marató de TV3.

BUSCAR PER DIA

desembre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius