Menu
El 7è Art De Talia 06/02/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 538 – data d’emissió: 6-2-2017

  • ANIVERSARIS:   105 aniversari del naixement de Burton Lane i 20 anys de la seva mort.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Still Life (Creació Ricci/Forte – Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). El somni de Gulliver (de Roland Olbeter- òpera mecànica amb música d’Elena Kaso Chernin– Teatre Nacional de Catalunya – Sala Tallers). L’Hostalera (de Carlo Goldoni – dir.: Pau Carrió – Biblioteca de Catalunya).  Repàs cartellera: Ripollet;  Sant Cugat del Vallès, Viladecans, Terrassa, Manresa, Badalona, Sant Andreu de la Barca i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films:  Billy Lynn (Ang Lee) i El fin de Eta (Justin Webster): Films estrenats i no vistos: El día más feliz en la vida de Olli Maki; Migas de pan; Fátima o el parque de la fraternidad; Ocells de pas i Urban Hymn. Vistos i pendents de comentar: Hotel Europa i Melanie: The Girl  with All the Gifts.
  • l’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Tertúlia amb Ramon Oliver, entorn de: 31ª entrega dels Premis Goya del cinema espanyol (cerimònia feta el 4 de febrer, films guardonats: Tarde para la ira i Un monstruo viene a verme), i de les estrenes dels films:Manchester frente al mar (Kenneth Lonergan) i Moonlight (Barry Jenkins, estrena previst 10 de febrer).
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents:Passengers (música  de Thomas Newman. – banda sonora nominada a l’Oscar. 8 temes). Un monstruo viene a verme (música de Fernando Velázquez. Tema: El 2º cuento. Banda sonora guardonada amb el Premi Goya). Amarcord (Música de Nino Rota). Vuelve a mi  lado (música de Burton Lane. Lletres d’Alan Jay Lerner. Temes: Main Title: On a Clear Day You Can See Forever (orchestra i cors); Love With all the Trimmings i He Isn’t You (tots dos cantats per Barbra Streisand) i Come Back To Me (cantat per Yves Montand). Moonlight (cançó: Hello Stranger (composta i cantada per Barbara Lewis).

BUSCAR PER DIA

febrer 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

BUSCAR PER MES

Arxius