Skip to content
Menu
Info Setmanal 10/02/2017

Avui hem començat l’info parlant de la factura de la llum i ho hem fet amb Manel Navarro, de l’Associació d’Aturats Ripollet i Cerdanyola, que ha organitzat per aquest vespre una xerrada sobre com reduir la factura de la llum. També hem escoltat Xavier Pallarés, de l’Aliança contra la pobresa energètica.

Tot seguit ens ha acompanyat Elisabet Vázquez (foto), la nova directora de la Biblioteca de Ripollet, un equipament que rep una mitjana de 300 visites al dia.

I hem acabat la primera hora de l’Info parlant amb Vicenç Semper, president de l’Agrupació Foto cine Cerdanyola Ripollet i amb Joan Manel Vera, vocal de difusió de l’entitat.

La segona part de l’Info l’hem iniciat parlant del projecte Coneixem els parcs, un projecte participatiu endegat per l’AMB i amb la participació d’alumnes de l’institut Lluís Companys i la Casa Natura.

També hem tingut amb nosaltres a Javier Quesada, policia local responsable de l’educació viària a Ripollet. Ell ens ha aclarit alguns conceptes sobre la circulació amb patinet.

I hem acabat l’Info d’avui parlant amb alguns usuaris i també actors del Centre Ocupacional Aspasur, que demà dissabte estrena l’obra teatral ‘S’aixeca el teló!’, un homenatge a Shakespeare i Cervantes.

BUSCAR PER DIA

febrer 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

BUSCAR PER MES

Arxius