Menu
El 7è Art De Talia 13/02/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 539 – data d’emissió: 13-2-2017

  • ANIVERSARIS:   Avui Día Internacional de la Radio: 30 anys de l’estrena del film Días de radio. Avui Kim Novak compleix 84 anys. 75 anys de l’estrena dels films Roxie Hart i La mujer del año. 50 anys de l’estrena del film  En el calor de la noche. 45 anys de l’estrena a Broadway del musical Grease. Centenari del cineasta Giuseppe De Santis.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Santiago Herreros, sub-gerent dels cinemes Icària de Barcelona a propòsit del nou cicle de cinema de teatre filmat del National Theater de Londres.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: Hotel Europa (Danis Tanovic); Melanie: The Girl with all the Gifts (Colm McCarthy) i Felices sueños (Marco Bellocchio). Films estrenats i no vistos: Cincuenta sombras más oscuras;  Batman. La lego película i Rings. Cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Sant Cugat del Vallès;Verdi, Excèntric-CCCB, Sant Pau, Girona, Phenomena, Filmoteca (actes del 5 anys al Raval). Notícies: Inici de la Berlinale (Festival de Berlín). Pedro Almodóvar serà president del Jurat en el proper Festival de Cinema de Cannes. Enderrocat el cinema Urgell. Problemes de desnonament dels Cinemes Comèdia. L’antic teatre i cinema Novedades serà un hotel. Resolt robatori de joies dels Premis Goya. Atorgats els Premis YoGa a lo pitjor del cinema espanyol i internacional. Premis Bafta. Premis Ciutat de Barcelona.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Trencadís de lletres (dir. /int.: Pep Cruz – Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 17); The Winter’s Tale (de William Shakespeare. Companyia. Check by Jowl, dir.: Declan Donnellan. Auditori de Sant Cugat). Moeder (Mare) (espectacle de dansa, companyia Peeping Tom, dir.: Gabriela Carrizo. Mercat de les Flors). La mare (de Florian Zeller. Dir.: Andrés Lima – La Villarroel). Paradís pintat (de Pepa Plana i Ferruccio Carnero. Dir.: Ferruccio Carnero. Sala Muntaner). Cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès;  Sant Cugat del Vallès, Viladecans, Badalona i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents:Días de radio (temes:Opus no, 1 (Tommy Dorsey & His Orchestra) i Frenesi (Artie Shaw & His Orchestra). Vertigo (música de Bernard Herrmann. Tema: Love Theme); En el calor de la noche (cançó: In the Heat of the Night (música de Quincy Jones. Lletres de Marilyn i Alan Bergman. Cantat per Ray Charles): De les obres teatrals: War Horse (cançó: Only Remembered (cancó tradicional irlandesa de Sankey, arreglos de J. Tams i M. Brough) i First Gallop (música d’Adrian Sutton. Original London cast). Chicago (música de John Kander, lletres de Fred Ebb, tema: Roxie (cantat per Gwen Verdon, original Broadway cast, 1975), Woman of the Year (música de John Kander, lletres de Fred Ebb. Tema: Woman of the Year, cantat per Lauren Bacall. Original Broadway cast, 1981). Grease (música i lletres de Jim Jacobs i Warren Casey. Temes: Grease (compost per Barry Gibb) i Summer Nights (gravació de studio cast. Cantant. John Barrowman).

     

BUSCAR PER DIA

febrer 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

BUSCAR PER MES

Arxius