Menu
El 7è Art De Talia 20/02/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 540 – data d’emissió: 20-2-2017

  • ANIVERSARIS:   Avui Sidney Poitier compleix 90 anys. 100 anys de l’estrena a Broadway del musical Oh, Boy!. 85 anys de l’estrena a Broadway del musical Face the Music.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Muñeca de porcelana (de David Mamet. Dir.: Juan Carlos Rubio. Teatre Poliorama). Realpolitik(d’Elies Barberà i Carles Fernández Giua. Dir.: Carles Fernández Giua. La Seca – Espai Brossa): Oques cretines (de Karl Valentin. Dir.: Lluïsa Mallol. La Seca – Sala Leopoldo Fregolí): 4 minuts, 12 segons (de James Fritz. Dir.: Pep Duran. Versus Teatre). Cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès, Viladecans, Badalona i Barcelona. Notícies: El llegat de Rosa Novell cedit a l’Institut del Teatre de Barcelona. Oberta convocatòria per peces de dansa curtes a El Maldà. Futur incert pel teatre Arnau de Barcelona. Propera reapertura de La Paloma de Barcelona. 60 aniversari de l’obra La cantant calba al Teatre Huchette de París.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: Hedi. Un viento de libertad (Mohamed Ben Attia); Manual de un tacaño (Fred Cavayé); El nacimiento de una nación (Nate Parker); La gran muralla (Zhang Yimou) i Jackie (Pablo Larraín).  Films estrenats i no vistos: Bigas x Bigas i Lo que de verdad importa.  Cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Sant Cugat del Vallès;Verdi, Excèntric-CCCB, Texas; Phenomena, Biblioteca Vapor Vell; Cine Club Montseny (Clot),  Filmoteca. Notícies:   Palmarès de la Berlinale (Festival de Berlín), Seminari Victor Erice. Propera entrega dels Premis Cèsar (dia 25: Repàs nominacions). Dia 26. entrega Oscars de Hollywood. Breu repàs nominacions.
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents:Moonlight (Nicolas Britell. Banda sonora nominada a l’Oscar.11 temes). Jackie(Mica Levi. Banda sonora nominada a l’Oscar. 2 temes). Los lirios del valle (música de Jerry Goldsmith,1 tema). Trolls (cançó: Can’t Stop the Feeling (música i lletra: Justin Timberlake, Max Martin i Shellback. Cantada per Justin Timberlake i altres.Cançó nominada a l‘Oscar). Dels musicals següents: Oh, Boy! (música de Jerome Kern. Lletres de Jerome Kern, P.G. Wodehouse i Guy Bolton. Tema: Till The Clouds Roll By (versió de la London Sinfonietta Orchestra). Face the Music (Música i lletres d’Irving Berlin. Temes: Lunching at the Automat; Let’s Have Another Cup of Coffee; My Beautiful Rhinestone Girl; Soft Lights and Sweet Music i I Say It’s Spinach (original 2007 Encores cast). Camelot (música de Frederick Loewe. Lletres d’Alan Jay Lerner. Tema:Camelot, cantat per Richard Burton (original Broadway cast,1960).

Atenció: DILLUNS 27 DE FEBRER, TERTÚLIA SOBRE LA CERIMÒNIA DELS OSCARS AMB RAMON OLIVER.

BUSCAR PER DIA

febrer 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

BUSCAR PER MES

Arxius