El 7è Art De Talia 20/02/2017

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 540 – data d’emissió: 20-2-2017

  • ANIVERSARIS:   Avui Sidney Poitier compleix 90 anys. 100 anys de l’estrena a Broadway del musical Oh, Boy!. 85 anys de l’estrena a Broadway del musical Face the Music.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Muñeca de porcelana (de David Mamet. Dir.: Juan Carlos Rubio. Teatre Poliorama). Realpolitik(d’Elies Barberà i Carles Fernández Giua. Dir.: Carles Fernández Giua. La Seca – Espai Brossa): Oques cretines (de Karl Valentin. Dir.: Lluïsa Mallol. La Seca – Sala Leopoldo Fregolí): 4 minuts, 12 segons (de James Fritz. Dir.: Pep Duran. Versus Teatre). Cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès, Viladecans, Badalona i Barcelona. Notícies: El llegat de Rosa Novell cedit a l’Institut del Teatre de Barcelona. Oberta convocatòria per peces de dansa curtes a El Maldà. Futur incert pel teatre Arnau de Barcelona. Propera reapertura de La Paloma de Barcelona. 60 aniversari de l’obra La cantant calba al Teatre Huchette de París.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: Hedi. Un viento de libertad (Mohamed Ben Attia); Manual de un tacaño (Fred Cavayé); El nacimiento de una nación (Nate Parker); La gran muralla (Zhang Yimou) i Jackie (Pablo Larraín).  Films estrenats i no vistos: Bigas x Bigas i Lo que de verdad importa.  Cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Sant Cugat del Vallès;Verdi, Excèntric-CCCB, Texas; Phenomena, Biblioteca Vapor Vell; Cine Club Montseny (Clot),  Filmoteca. Notícies:   Palmarès de la Berlinale (Festival de Berlín), Seminari Victor Erice. Propera entrega dels Premis Cèsar (dia 25: Repàs nominacions). Dia 26. entrega Oscars de Hollywood. Breu repàs nominacions.
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents:Moonlight (Nicolas Britell. Banda sonora nominada a l’Oscar.11 temes). Jackie(Mica Levi. Banda sonora nominada a l’Oscar. 2 temes). Los lirios del valle (música de Jerry Goldsmith,1 tema). Trolls (cançó: Can’t Stop the Feeling (música i lletra: Justin Timberlake, Max Martin i Shellback. Cantada per Justin Timberlake i altres.Cançó nominada a l‘Oscar). Dels musicals següents: Oh, Boy! (música de Jerome Kern. Lletres de Jerome Kern, P.G. Wodehouse i Guy Bolton. Tema: Till The Clouds Roll By (versió de la London Sinfonietta Orchestra). Face the Music (Música i lletres d’Irving Berlin. Temes: Lunching at the Automat; Let’s Have Another Cup of Coffee; My Beautiful Rhinestone Girl; Soft Lights and Sweet Music i I Say It’s Spinach (original 2007 Encores cast). Camelot (música de Frederick Loewe. Lletres d’Alan Jay Lerner. Tema:Camelot, cantat per Richard Burton (original Broadway cast,1960).

Atenció: DILLUNS 27 DE FEBRER, TERTÚLIA SOBRE LA CERIMÒNIA DELS OSCARS AMB RAMON OLIVER.