Menu
Info Setmanal 24/02/2017

Avui hem començat l’Info parlant dels acords presos al Ple de febrer, celebrat ahir. Alguns dels punts i mocions els hem comentat amb l’alcalde, José María Osuna, i també hem parlat amb el regidor de CiU i portaveu del PDECAT a Ripollet, Xavier Peñarando, sobre la moció debatuda ahir al Ple i la seva visió del procés.

I aquesta setmana també hem parlat amb el regidor d’Educació, Oriol Mor, sobre el procés de preinscripció per al curs escolar 2017-18, que s’inicia la propera setmana amb les jornades de portes obertes.

La segona part de l’Info l’hem iniciat parlant amb el director de l’institut Lluís Companys, Jordi Viu (foto), que el pròxim dimecres, 1 de març, celebra el desè aniversari dels cicles formatius que imparteix el centre.

També hem escoltat l’experiència del jove ripolletenc Abel Carot, que fa més d’un any i mig que viu a Alemanya, on treballa i estudia gràcies al programa d’FP dual alemany, que combina estudis i feina remunerada.

I si la passada setmana parlàvem del Cabraboc i el Carnaval amb els Diables de Ripollet, avui ho hem fet amb Esther Bernal, una dels dos il·lustradors (juntament amb Jordi Porras) que han fet el vídeo de la llegenda del Vell, la Vella i el Cabraboc de Ripollet, per tal que arribi a totes les escoles del municipi.

BUSCAR PER DIA

febrer 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

BUSCAR PER MES

Arxius