Menu
El 7è Art De Talia 27/02/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 541 – data d’emissió: 27-2-2017

  • ANIVERSARIS:   Avui fa 50 anys de l’estrena del film La mujer indomable (Franco Zeffirelli), 30 anys de l’estrena a Londres del musical High Society. Centenari de l’escriptor David Goodis i 50 anys de la seva mort.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Victor Català – La senyoreta de l’Escala (de/dir.: Roger Cónsul. Teatre Auditori de Ripollet – dia 3 març). Dybbuk (De Jan Vilanova Claudín. Dir.: Pau Roca. Sala Beckett – Sala de baix). Wasted (de Kate Tempest. Dir.: Iván Morales. Sala Beckett. Sala de dalt). La senyora Florentina i el seu amor Homer (de Mercè Rodoreda. Dir.: Sergi Belbel. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). Cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Viladecans i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: T2 Trainspotting (Danny Boyle); Fences (Denzel Washington) i Swiss Army Man (Daniel Scheinert i Daniel Kwan). Films estrenats i no vistos: La fiesta de los locos; Es por tu bien; Rangoon; Psiconautas: los niños olvidados; La vida de Calabacín i The Sky Trembles and the Earth is Afraid and the Two Eyes Are no Brothers.  Cartellera: Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Sant Cugat del Vallès;Verdi, Texas; Boliche, Phenomena,  Filmoteca (visites de Jesus Garay, Abel Folk i Germans Dardenne)
  • TERTÚLIA SOBRE ELS OSCARS 2016: Xerrada entre Ramon Oliver i Joana Raja sobre la cerimònia dels Oscars 2016, celebrada en la matinada del dia 27. Triomf de La La Land i Moonlight i error històric al canviar el sobre a la millor pel·lícula.
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents:Moonlight (Nicolas Britell. Tema End Credits). La La Land. La ciudad de las estrellas (cançó City of Stars i tema Planetarium. Música de Justin Hurvitz. Lletres de Ben Pasek i Justin Paul. Cançó cantada per Ryan Gosling. Oscar a la Banda sonora i la millor cançó). La mujer indomable (música de Nino Rota. Tema: Overture). Disparad sobre el pianista (música de Georges Delerue). Del musical High Society (música i lletra: Cole Porter. Cançó: True Love cantada per Kiri Te Kanawa).

     

BUSCAR PER DIA

febrer 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

BUSCAR PER MES

Arxius