Skip to content
Menu
Info Setmanal 31/03/2017

Avui hem començat l’Info parlant dels acords del Ple de març, celebrat ahir dijous, on es va aprovar per unanimitat el nou Pla d’Acció del Pla Educatiu Local per als pròxims dos anys i la targeta rosa de transport.

Tot seguit hem tingut als estudis de Ripollet Ràdio Xavier Peñarando, portaveu municipal del Partit Demòcrata Europeu Català, el PDECAT, que va presentar-se oficialment a Ripollet dilluns amb la presència del president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull.

I hem conversat amb la tècnica de Patrimoni, Elena Vilalta, que ens ha parlat de l’exposició Catifes de ciment. El món de la rajola hidràulica. I de la crida que s’ha fet per trobar rajoles hidràuliques a habitatges de Ripollet.

Una primera hora que hem acabat parlant amb Joan Nonell, president d’Amics del Teatre, entitat que la pròxima setmana protagonitzarà un acte solidari amb càritas i que ja té enllestida la programació teatral d’enguany, amb quatre conegudes obres.

La segona part de l’Info l’hem iniciat parlant amb Joan Ramón Gordo, president de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell, que aquest vespre presenta nou trimestre. Un acte on també es presentarà l’estudi sobre la participació dels espectadors en els espais i festivals d’arts escèniques de Catalunya.

També hem parlat amb Jordi García (foto), vicepresident del Centre Excursionista Ripollet, que diumenge celebra la trentena caminada Ripollet-Montserrat. I hem acabat parlant amb la Unió de Botiguers per la campanya lingüística que han organitzat amb motiu de Sant Jordi.

BUSCAR PER DIA

març 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius