El 7è Art De Talia 03/04/2017

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 546 – data d’emissió: 3-4-2017

  • ANIVERSARIS:    Avui fa 75 anys de l’estrena del film El libro de la selva (versió de Zoltan Korda). 10 anys de l’estrena a Broadway del musicalCurtains. Centenari de Melville Shavelson.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb José Maria Aresté, director del nou festival de cinema: Festival Internacional de Cine de Barcelona – Sant Jordi (Cinemes Verdi, 21-28 abril 2017).
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: Mambo (de/dir.: Oriol Tarrasón. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 7). Boscos (de Wadji Mouawad. Dir.: Oriol Broggi. Biblioteca de Catalunya). Rigoletto (opera de Giuseppe Verdi, amb llibret de Francesco Maria Piave. Dir. escènica: Monique Wagemakers. Dir. musical: Riccardo Frizza. Gran Teatre del Liceu). Refraccions (de/dir.: Concha Milla- Sala Flyhard). Eva i Adela als afores (de Mercè Sarrias. Dir.: Toni Casares. Sala Beckett.) Masacre. Una breve historia del capitalismo español (de /dir.: Alberto San Juan – Espai Lliure de Montjuïc). L’electe (de Ramon Madaula. Dir.: Jordi Casanovas – Sala Muntaner). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès i Barcelona. Notícies: XIX Premis de la Crítica teatral de Barcelona: palmarès.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: El bar (Álex de la Iglesia), Un hombre llamado Ove (Hannes Holm); Rara (Pepa San Martín); David Lynch: the Art of Life (Jon Nguyen, Rick Barnes i Olivia Neergaard-Holy) i Redención (Antoine Fuqua).  Films estrenats i no vistos: Cantábrico; Ghost in the Shell; Mañana empieza todo; Últimos días en el desierto; Bella durmiente; Los Pitufos: la aldea escondida, Mesa 19 i The First Monday in May.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: El libro de la selva (música de Miklos Rozsa. 2 temes). Oficial y caballero(cançó: Up Where We Belong (composta per Jack Nitzsche, Buffy Sainte-Marie iWill Jennings. Cantada per: Joe Cocker i Jennifer Warnes.  Cançó guanyadora de l’Oscar en 1982). Capitán Conan (música d’Oswaldo d’Andrea. 1 tema). The Five Pennies (Tu mano en la mía) (música de Leith Stevens. 1 tema). I dels musicals: Curtains (música de John Kander, lletres de Fred Ebb. Temes: Show People i Thataway.  Original Broadway cast, 2007).Scaramouche (Música d’Albert Guinovart. Lletres de Joan Lluís Bozzo, David Pintó i Joan Vives. Temes: Scaramouche i La revolució italiana. Original Barcelona cast 2016). Opera: Rigoletto (de Giuseppe Verdi.Tema: La donna é mobile. Cantada per Alfredo Krauss. 1963).

Amb motiu de la Setmana Santa, farem vacances. Tornem el dia 24 d’abril.

Bona Pasqua!!!!!