Skip to content
Menu
Info Setmanal 28/04/2017

Avui hem començat l’Info parlant del Ple Ordinari d’abril que va tenir lloc ahir dijous i en el qual es va aprovar l’adhesió de Ripollet a la Xarxa de Municipis per a l’Economia Social Solidària, i també va tirar endavant una moció presentada per Ciutadans sobre l’autisme.

Tot seguit hem parlat amb l’alcalde de Ripollet, José María Osuna, perquè ens donés més detalls de les propostes de les Candidatures Alternatives del Vallès al Pla de Mobilitat del Vallès, unes propostes que aposten per destinar més inversions en transport públic.

Més tard hem connectat per telèfon amb José Villacañas, portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a Ripollet perquè ens expliqués la darrera hora de la mobilització que estan realitzant a unes oficines bancàries de Barcelona en defensa de dues famílies de Ripollet, i també perquè ens parlés del cinquè aniversari que la Plataforma celebrarà el 13 de maig.

També hem conversat amb tres membres d’entitats de ball, tant avui divendres com demà dissabte es commemora el Dia Internacional de la Dansa. A més, també hem parlat amb Judith Endje i María García (foto), de l’escola de ball Innedit Dance que recentment ha quedat segon en el campionat espanyol de hip hop i ara preparen el mundial als Estats Units. I amb Susana Barea, de l’escola SB Dance, que diumenge el festival de final de curs.

Per últim, ens ha acompanyat Borja Rubio, esportista ripolletenc que ha guanyat una medalla d’or amb la selecció espanyola d’hoquei als Special Olympics d’Àustria i que, juntament amb el seu company Josep Manent, rebrà aquest vespre un homenatge de Ripollet.

BUSCAR PER DIA

abril 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius