Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 08/05/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 548 – data d’emissió: 8-5-2017

  • ANIVERSARIS:    Avui fa 75 anys de l’estrena del film  Como ella sola de John Huston. Centenari de l’actriu Danielle Darrieux. 75 anys de l’estrena del film King’s Row de Sam Wood.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: Mañana empieza todo (Hugo Gélin); Your name (Makoto Shinkai); Ghost in the Shell (Rupert Sanders); Life (Vida) (Daniel Espinosa); Fast & Furious 8 (F. Gary Gray); John Wick: Pacto de sangre (Chad Stahelski) i La bella y la bestia (Bill Condon).Breu repàs a films estrenats i no vistos: 24 títols en dos caps de setmana. Repàs cartellera: Ripollet,Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès; Sabadell, Filmoteca, Phenomena. Notícies: Celebració de la Festa del Cinema (dies 8-9 i 10 de maig).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Jonathan Demme.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: Diumenge (de Joan Brossa. Dir.: Hermann Bonnin. La Seca – Espai Brossa). Vides privades (de Noel Cöward. Dirs.: David Selvas i Norbert Martínez. Teatre Borràs). White Rabbit, Red Rabbit (de Nassim Soleimanpour. Adaptació i presentació: Jordi Casanovas. Sala Barts). La autora de Las Meninas  (de/dir.: Ernesto Caballero. Teatre Goya). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Viladecans i Barcelona. Festival Trapezi de Reus.
  • REPÀS CARTELLERA TEATRAL DE LONDRES (1ª part):   Comentari de les obres: Obssession (a partir del film de Luchino Visconti. Adaptació i direcció: Ivo von Hove. Amb Jude Law. Barbican Theatre). Who’s Afraid of Virginia Wolf? (d’Edward Albee.  Dir.: James McDonald. Amb Imelda Staunton i Conleth Hill. Harold Pinter Theatre). Angels in America – Part I i II (de Tony Kushner. Dir.: Marianne Elliott. Lyttelton Theater. National Theater). Musical: School of Rock (llibret de Julian Fellowes, a partir del film de Richard Linklater. Música i lletres d’Andrew Lloyd Webber i Glenn Slater. New London Theatre).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: Como ella sola  (Música de Max Steiner. 1 tema). King’s Row (música d’Erich W. Korngold. 1 tema). Les señoritas de Rochefort (cançó: Chanson d’Yvonne. De: Jacques Demy i Michel Legrand. 8 mujeres (cançó: Il n’y a pas d’amour hereux. De Louis Aragon i Georges Brassens. Totes dues cançons cantades per Danielle Darrieux). La bella y la bestia (cançons: Aria (cantada per Audra McDonald) i Nevermore (cantada per Dan Stevens), música d’Alan Menken i lletres de Tim Rice). Cançó: Be Our Guest (cantada per Ewan McGreggor i altres. Música d’Alan Menken i lletres de Howard Ashman). El silencio de los corderos (música de Howard Shore. Tema: Clarice). Philadelphia (música de Howard Shore. Tema: Birth). Dels musicals: Alicia al pais de les meravelles (compost per membres d’Amics del Teatre de Ripollet. Tracks 2 i 3, sense títol. Original Ripollet cast, 2017). School of Rock (d’Andrew Lloyd Webber i Glenn Slater. Temes: You’re in the Band i School of Rock (original Broadway cast, 2015).

BUSCAR PER DIA

maig 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius