El 7è Art De Talia 12/06/2017

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 552 – data d’emissió: 12-6-2017

  • ANIVERSARIS:   100 del naixement de Dean Martin. 50 anys de la mort de Spencer Tracy.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: Dansa de mort (d’August Strindberg. Dir.: Jordi Casanovas. Sala Muntaner). Somni d’una nit d’estiu (de William Shakespeare. Dir.: Adrià Aubert. La Seca – Espai Brossa). Life Spoiler (de/dirs.: Marc Angelet i Alejo Davis. Sala Flyhard). Cartellera: Ripollet, Cinemes Icària (projecció de Saint Joan, National Theatre Live, i Barcelona. Notícies: Actuació de Joan Vázquez  a Nova York i Londres, amb l’espectacle Something Coming – A Tribute to Stephen Sondheim. Presentació a Barcelona del llibre d’Iñigo Santamaria, Desde al Sur del Pacífico hasta mas allá de la luna. Resum Premis Max de teatre (entregats a València 6-6-2017. 20ª edició): Resum dels premis Tony de teatre (entregats a Nova York, 11-6-2017, 71ª edició). Repàs musical de les obres musicals guanyadores dels Tony: Dear Evan Hansen; Come from Away i Hello Dolly.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: Dancer (Steven Cantor); Las confesiones (Roberto Andó); La promesa (Terry George); Marie Curie (Marie Noelle); Wilson (Craig Johnson) i El círculo (James Ponsoldt). Projecció a Ripollet de Pride. La cartellera ha rebut 24 films nous.
  • LA OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film American Pastoral (Ewan McGregor) i de la sèrie Twin Peaks (tercera temporada, 2017. De David Lynch).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: El viejo y el mar (música de Dimitri Tiomkin, tema principal). Serie Twin Peaks (música d’Angelo Badalamenti).Dels musicals: Dear Evan Hansen (música i lletres: Benj Pasek i Justin Paul. Temes: Good for You, Words Fail; So Big, So Small i Finale (temes interpretats per Ben Platt i Rachel Bay Jones, premiats com actor i actriu secundària de musical. Obra guanyadora de 6 Premis Tony, Original Broadway cast, 2017). Come from Away (Musical d’Irene Sankoff i David Hein. Temes: Welcome to the Rock i Me and the Sky. Musical guanyador d’1 premi Tony. Original Broadway cast, 2017). Hello Dolly (musical de Jerry Herman. Tema: Hello Dolly, cantat per Bette Midler & company. Original Broadway cast, 2017. Musical guanyador de 4 premis Tony, entre d’altres a la millor actriu, Bette Midler). Something Coming (tema: Loving You. Being Alive (de Passion i Company, respectivament Compostos per Stephen Sondheim. Cantat per Joan Vázquez. Original Bcn cast, 2016). Cançons: You Belong to Me (de Pee Wee King; Chilton Price i Redd Stewart) i I Can’t Believe You’re in Love (música de Jimmy McHugh, lletra de Clarence Haskill. Totes dues cantades per Dean Martin London cast, 2017).