Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 12/06/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 552 – data d’emissió: 12-6-2017

  • ANIVERSARIS:   100 del naixement de Dean Martin. 50 anys de la mort de Spencer Tracy.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: Dansa de mort (d’August Strindberg. Dir.: Jordi Casanovas. Sala Muntaner). Somni d’una nit d’estiu (de William Shakespeare. Dir.: Adrià Aubert. La Seca – Espai Brossa). Life Spoiler (de/dirs.: Marc Angelet i Alejo Davis. Sala Flyhard). Cartellera: Ripollet, Cinemes Icària (projecció de Saint Joan, National Theatre Live, i Barcelona. Notícies: Actuació de Joan Vázquez  a Nova York i Londres, amb l’espectacle Something Coming – A Tribute to Stephen Sondheim. Presentació a Barcelona del llibre d’Iñigo Santamaria, Desde al Sur del Pacífico hasta mas allá de la luna. Resum Premis Max de teatre (entregats a València 6-6-2017. 20ª edició): Resum dels premis Tony de teatre (entregats a Nova York, 11-6-2017, 71ª edició). Repàs musical de les obres musicals guanyadores dels Tony: Dear Evan Hansen; Come from Away i Hello Dolly.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: Dancer (Steven Cantor); Las confesiones (Roberto Andó); La promesa (Terry George); Marie Curie (Marie Noelle); Wilson (Craig Johnson) i El círculo (James Ponsoldt). Projecció a Ripollet de Pride. La cartellera ha rebut 24 films nous.
  • LA OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film American Pastoral (Ewan McGregor) i de la sèrie Twin Peaks (tercera temporada, 2017. De David Lynch).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: El viejo y el mar (música de Dimitri Tiomkin, tema principal). Serie Twin Peaks (música d’Angelo Badalamenti).Dels musicals: Dear Evan Hansen (música i lletres: Benj Pasek i Justin Paul. Temes: Good for You, Words Fail; So Big, So Small i Finale (temes interpretats per Ben Platt i Rachel Bay Jones, premiats com actor i actriu secundària de musical. Obra guanyadora de 6 Premis Tony, Original Broadway cast, 2017). Come from Away (Musical d’Irene Sankoff i David Hein. Temes: Welcome to the Rock i Me and the Sky. Musical guanyador d’1 premi Tony. Original Broadway cast, 2017). Hello Dolly (musical de Jerry Herman. Tema: Hello Dolly, cantat per Bette Midler & company. Original Broadway cast, 2017. Musical guanyador de 4 premis Tony, entre d’altres a la millor actriu, Bette Midler). Something Coming (tema: Loving You. Being Alive (de Passion i Company, respectivament Compostos per Stephen Sondheim. Cantat per Joan Vázquez. Original Bcn cast, 2016). Cançons: You Belong to Me (de Pee Wee King; Chilton Price i Redd Stewart) i I Can’t Believe You’re in Love (música de Jimmy McHugh, lletra de Clarence Haskill. Totes dues cantades per Dean Martin London cast, 2017).

BUSCAR PER DIA

juny 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius