Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 19/06/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 553 – data d’emissió: 19-6-2017

  • ANIVERSARIS:   50 anys de l’estrena del musical Hallelujah, Baby. 50 anys de l’estrena dels films: Frankenstein Created Woman, Sólo se vive dos veces i No hagan olas. 35 anys de l’estrena del film E. T. El extraterrestre. Aniversaris d’actrius: Nicole Kidman compleix 50 anys, Meryl Streep compleix 68, Frances McDormand compleix 60.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: Mientras ellas duermen (Wayne Wang); París puede esperar (Eleanor Coppola); El sueño de Gabrielle (Nicole Garcia); Testigo (Thomas Kruithof); Capità Calçotets: la seva primera peliculassa (David Soren); Norman: el hombre que lo conseguía todo (Joseph Cedar); Guardianes de la galaxia. Vol. 2 (James Dunn) i La momia (Alex Kurtzman). Films estrenats i no vistos i encara a la cartellera: Clase valiente, Pàtria; Pieles; Vivir y otrs ficciones; Júlia 1st; Animal de compañia; Señor, dame paciencia; Chavela; Mil cosas que haría por ti; Paula; I Am Not a Serial Killer; Una policia en apuros; Clash; Cosecha amarga;, Ignacio de Loyola;  Correspondencias, Cartas de la guerra; La formula de la felicidad i Baywatch: Los vigilantes de la playa. Repàs de la cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès,Verdi, Phenomena, Filmoteca. Notícies: La cadena Yelmo es queda els cinemes Comèdia. Pedro Almodóvar noi Prada i Robert De Niro, noi Zegna a la publicitat; Homenatge del A.F.I a Diane Keaton amb presència de Woody Allen. Subhasta Palma d’Or del director Abdellatif Kechiche.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: El preu (d’Arthur Miller. Dir.: Sílvia Munt. Teatre Goya). Bodas de sangre (de Federico García Lorca. Dir.: Oriol Broggi. Biblioteca de Catalunya). Cartellera: Ripollet i Barcelona. Notícies: Actuació solidària de Viggo Mortensen a l’Espai Lliure. Polèmica per la obra Manicomio del Circo de los Horrores. Repàs figures destacades que actuaran al Festival de Pedralbes (Tony Bennett, Kris Kristofferson i Gèrard Depardieu.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: Las horas (música de Philip Glass, 1 tema); Eyes Wide Shut (tema: Waltz n. 2 de Dimitri Shostakovich); Frankenstein Created Woman (música de James Bernard, 3 temes); Sólo se vive dos veces (tema: You Only Live Twice, música de John Barry, lletra de Leslie Bricusse, cantat per Nancy Sinatra); E.T. El extraterrestre (música de John Williams, tema: Flying); No hagan olas(tema: Don’t Make Waves, de Jim McGuinn i Chris Hellman, cantat per The Byrds). Del musical: Hallelujah, Baby (música de Jule Styne, lletres de Betty Comden i Adolph Green. Temes: Overture; Smile, Smile; Hallelujah, Baby i Now’s the Time, original Broadway cast, 1967). De la obra de teatre: Bodas de sangre  (música de Joan Garriga, dos temes, cantats per la companyia de Barcelona, 2017). Cançons: Stranger in Paradise (de Forrest i Wright, cantada per Tony Bennett); Help Me Make It Through the Night ((composta i cantada per Kris Kristofferson. Tema inclòs en la banda sonora del film Fat City). Here in My Heart  (de Borrelli, Csida, Genaro / Levinson, cantada per Tony Bennett).

BUSCAR PER DIA

juny 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius