Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 26/06/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 554 – data d’emissió: 26-6-2017

Programa enregistrat, prèviament a l’emissió.

  • ANIVERSARIS:  Centenari de l’actriu Susan Hayward.  50 anys de l’estrena del film Doce del patíbulo.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films:  Cartas de la guerra (Ivo Ferreira) i Maudie: el color de la vida (Aisling Walsh). Films estrenats i no vistos: La casa de la esperanza; Hermanos del viento; La vida de Anna; Mi vida entre las hormigas; Robby y Tuby y el viaje fantástico; Selfie; Tubeling i Wonder Woman.  Repàs de la cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Verdi, Phenomena, Filmoteca, propostes destacades per a l’estiu. Avanç d’alguns títols destacats de propera estrena. Notícies: Inauguració de la exposició dels 50 anys del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges a la Filmoteca.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Francesc Luchetti,  Moises Maicas, Powers Boothe; Michael Parks; Anita Pallenberg; Adam West; Glenne Headly i John G. Avildsen.  
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres: Y-X (o la fidelitat dels cignes negres) (de /dir.: Laia Alsina Ferrer. La Seca – Espai Fregoli). Serlo o no (de Jean-Claude Grumberg. Dir.: Josep Maria Flotats. Reposició, en versió castellana, al Teatre Borràs). Don Giovanni (òpera de Wolfgang Amadeus Mozart, llibret de Lorenzo Da Ponte. Dir. Escènica: Kasper Holten. Dir. Musical: Josep Pons. Gran Teatre del Liceu). Cartellera: Ripollet i Barcelona. Avanç d’algunes de les estrenes mes destacades del Festival Grec. Avanç d’altres festivals d’estiu: Peralada, Cap Roig i Tàrrega. Notícies:  Josep Maria Flotats serà investit Doctor Honoris Causa per la Universitat Autònoma de Barcelona.
  • REPÀS DE LA CARTELLERA DE LONDRES (5º i última part): Comentari de musicals de petit format, com The Braille Legacy; The Life, Mrs. Nightingale i The Whisper House. Comentari del musical de gran format: 42nd Street (Teatre Drury Lane).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: Quiero Vivir (música de Johnny Mandel, 1 tema), Las nieves del Kilimanjaro (música de Bernard Herrmann, tema: Waltz Memory). Doce del patíbulo (música de Frank De Vol. 1 tema). West Side Story (música de Leonard Bernstein, lletres de Stephen Sondheim. Tema: Quintet). Rocky (tema: Gonna Fly Now (música de Bill Conti. Lletres d’Ayn Robbins i Carol Connors. Cantat per De Etta Little i Nelson Pigford. Cançó nominada a l’Oscar). De la òpera Don Giovanni (música de Wolfgang Amadeus Mozart, lletres de Lorenzo Da Ponte, 1 tema, cantat per Cesare Siepi. Gravació feta a l’òpera de Viena, 1955). Dels musicals: The Whisper House (música i lletra Duncan Sheik. Temes: It’s Better To Be Dead i The Tale of Solomon Snell. Interpretats per Duncan Sheik, gravació d’estudi). 42nd Street (música de Harry Warren. Lletres d’Al Dubin. Varios temes. Original Broadway cast 1980).

ÚLTIM PROGRAMA DE LA TEMPORADA.

MARXEM DE VACANCES.

TORNEM EL 18 DE SETEMBRE.

BON ESTIU!!

BUSCAR PER DIA

juny 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius