Skip to content
Menu
Info Setmanal 30/06/2017

Avui hem començat l’Info explicant el que va passar en el Ple Ordinari de juny celebrat ahir, i tot seguit hem conversat amb Josep Gabarra, portaveu municipal de Ciutadans, i amb Susana Carrasco, la nova coordinaroda del partit taronja a Ripollet. Tots dos ens han explicat els darrers canvis que hi ha hagut dins la formació local i també dels que podrien arribar.

Més tard hem conversat amb l’exalcalde Juan Parralejo perquè dijous vinent, 6 de juliol, ell juntament amb Rosa Martín i Mar Viera renunciaran a les seves actes com a regidor i regidores.

La segona hora de l’Info l’hem dedicat a parlar del Grup d’Estudis Ripolletencs amb Ramon Martos i Cristóbal Cabrera perquè l’entitat ha organitzat per a aquest vespre una xerrada al Centre Cultural sobre l’auge de l’extrema dreta a Europa.

També hem conegut com la Societat Coral “El Vallès” està preparant la trobada de corals d’aquest diumenge, 2 de juliol, en la qual és previst que participin una vintena d’entitats d’arreu de Catalunya que actuaran a diversos carrers del municipi. Ho hem parlat amb Lluís Miró (foto).

Finalment, acabarem parlant amb Juan López Mari Carmen Muñoz, d’Epidemic, perquè ens donin més detalls del vuitè aniversari d’Epidemic que l’entitat organitzarà demà dissabte, a partir de les onze del matí, al pati del Centre Cultural.

BUSCAR PER DIA

juny 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius