Skip to content
Menu
Info Setmanal 07/07/2017

Avui hem començat l’Info parlant del Ple Extraordinari celebrat ahir i en el qual van renunciar a la seva acta l’exalcalde Juan Parralejo i les regidores socialistes Rosa Martín i Mar Viera.

Tot seguit hem conversat amb el regidor de Cultura i Educació, Orol Mor, perquè ens avancés el programa de la propera Festa Major, programa que es presentarà oficialment dimarts vinent, 11 de juliol, al Centre Cultural. Amb Mor també hem parlat sobre el plenari del Consell Escolar Municipal celebrat ahir dijous.

Més endavant hem parlat amb els tècnics de Joventut José María Sebastián i María José Morcillo (foto) perquè ens expliquessin coses del Concurs de Curmetratges Express i del certamen Made in Ripo que tindran lloc demà dissabte a la nit al pati del Casal de Joves, però també dels propers projectes que tenen per als mesos a venir.

La segona hora de l’Info l’hem començat conversant amb la presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Andreu, Maite Martín, perquè ens donés detalls de la festa del barri que tindrà lloc demà dissabte durant tot el dia al parc de Norbert Fusté. Martín també ens ha explicat la proposta de l’entitat per guanyar places d’aparcament al voltant del cementiri.

Tot seguit ha visitat els nostres estudis la regidora Reyes Muñoz, qui ens ha parlat de la Memòria del 2016 de la Regidoria de Serveis Socials. Finalment, hem acabat parlant amb Joan Giménez, de la Comissió Ripolletenca d’Activitats Culturals, la CRAC, sobre la Mostra Internacional de Dansa Popular que tindrà lloc diumenge, a partir de dos quarts de set de la tarda, al Teatre Auditori del Mercat Vell i on es podran veure grups de Mèxic i el Senegal.

BUSCAR PER DIA

juliol 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius