Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 18/09/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 555 – data d’emissió: 18-9-2017

  • RECORDS:   Breu record de  personalitats desaparegudes durant l’estiu: Jeanne Moreau, Barbara Cook, Mireille Darc, Claude Rich, Basilio Martin Patino, Paquita Rico, Nati Mistral, Sam Shepard, Xavier Benguerel, Peter Hall, Elsa Martinelli i Terele Pávez.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Breu repàs estrenes en el Festival Grec 2017 (àmbit internacional i local): Jacopo Godani / Dresden Franfurt Dance CompanyBeware the Pity (La Complicité – Scharbuhne); La Grenouille avait raison (James Thierrée; Cia Hanneton); Inflamation du verbe vivre /Les larmes d’Oedipe (Wadi Mouawad); La Fiesta (Israel Galván); Nit de musicalsClean CityCine (La Tristura); El tigre de YuzuLa història de Ferran Adrià / El mibo (Miseki Teatre); Ramas para un nido (Viggo Mortensen); Quejio (Salvador Tavora i La Cuadra de Sevilla, reposició espectacle de 1972). Crítiques de les obresNit de Reis (de William Shakespeare. Dir. Pau Carrió. Teatre Lliure de Gràcia). Opera Il Viaggio a Reims (de Gioachino Rossini. Llibret de Luigi Balocchi. Dir. Emilio Sagi. Gran Teatre del Liceu). Un tret al cap (de / dir.: Pau Miró. Sala Beckett). Oklahoma (de Gemma Beltran / Dei Furbi.Teatre Akadèmia). Reposició de Life Spoiler (Sala Flyhard). Notícies: Celebració de la Fira de Tàrrega. Balanç teatral de Barcelona. Cartellera: Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films, estrenats durant l’estiu i encara a la cartellera: Estiu 1993 (Carla Simon); Abracadabra (Pablo Berger); La niebla y la doncella (Andrés Koppel); Verónica (Paco Plaza); Sieranevada (Christian Mungiu); Hotel Cambridge (Eliane Caffé); 50 primaveras ( Blandine Lenoir), Cézanne y yo (Daniele Thompson); La decisión del rey (Erik Poppe); El último virrey de la India (Gurinder Chadda), Churchill (Jonathan Teplitzky) i Su mejor historia (Lone Scherfig).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: Jules et Jim (cançó: Le Tourbillon, música de Georges Delerue. Lletra de Cyrus Basiak,), Joanna Francesa (tema de Chico Buarque); Lisa (tema: L’homme d’amour, deCyrus Basiak i Ward Swingle.Tots tres temes cantats per Jeanne Moreau). Fool for Love (tema: Love Shy. Compost i cantat per Sandy Rogers). La comunidad (música de Roque Baños). Dels musicals: The Music Man (temes: Goodnight My Someone i My White Knight. Música i lletres de Meredith Wilson). She Loves Me (temes: Dear Friend i Ice Cream. Música de Jerry Bock i Lletres de Sheldon Harnick) i cançó: Sing a Song with Me -. Let Me Sing and I’m Happy(temes de Wally Harper, Irving Berlin i Paul Zakrzewski). Tots ells cantats per Barbara Cook.

BUSCAR PER DIA

setembre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius