El 7è Art De Talia 25/09/2017

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 556 – data d’emissió: 25-9-2017

  • RECORDS:   Breu record de  personalitats desaparegudes durant l’estiu: Jerry Lewis, Brian Aldiss, Len Wein;George A. Romero i Tobe Hopper.
  • ANIVERSARIS: Centenaris de Ricardo Muñoz Suay; Herbert Lom, Robert Mitchum, Mel Ferrer i Lena Horne. 40 anys de la mort de Groucho Marx, Elvis Presley i Maria Callas. 40 anys de l’estrena del musical Annie.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obresAhora todo es noche (Compañia La Zaranda – Dir.: Eusebio Calonge. Teatre Romea). La calavera de Connemara (de Martin McDonagh. Dir.: Iván Morales. La Villarroel). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Terrassa i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films, estrenats durant l’estiu i encara a la cartellera: El amante doble (François Ozon); La historia del amor (Radu Mihaileanu); Tanna(Bentley Dean i Martin Butler); Los casos de Victoria (Justine Triet); Ikarie XB1 (Jindrich Polak); Detroit (Kathryn Bigelow); La seducción (Sofia Coppola); La guerra del planeta de los simios (Matt Reeves); Atómica (David Leitch); Baby Driver (Edgar Wright); Dunkerque (Christopher Nolan); Barry Seal: el traficante (Doug Liman); Spider-Man: Homecoming (Jon Watts); Prevenge (Alice Lowe); The Love Witch (Anna Biller); La torre oscura (Nikolaj Arcel) i It (Andy Muschietti).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER:  Comentari dels Premis Emmy de TV, entregats en la matinada del dia 25, amb especial menció a dues de les sèries guardonades: Big Little LiesThe Handmaid’s Tale.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: King Creole (Tema: King Creole, (compost per J. Leiber i M. Stoller. Cantat per Elvis Presley). Funny Bones (Fragment de diàleg amb la veu de Jerry Lewis).Dunkerque (Música de Hans Zimmer, 1 tema); Poltergeist (Tema: Main Title, música de Jerry Goldsmith). Dels musicals: Babes in Arms (tema: The Lady is a Tramp, música de Richard Rodgers, lletra de Lorenz Hart. Cantat per Lena Horne). Annie (música de Charles Strousse. Lletra de: Martin Charnin. Tema: Tomorrow (Original Broadway cast, 2012).Fanny (tema: Birthday Song. Musica i lletra de Harold J. Rome (original Broadway cast, 1956). Opera: Norma (tema:Casta  Diva. Música de Bellini. Cantat per Maria Callas). Cançó: Papapolka (cantada per Jerry Lewis). Tema Calypso, cantat per Robert Mitchum.