Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 25/09/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 556 – data d’emissió: 25-9-2017

  • RECORDS:   Breu record de  personalitats desaparegudes durant l’estiu: Jerry Lewis, Brian Aldiss, Len Wein;George A. Romero i Tobe Hopper.
  • ANIVERSARIS: Centenaris de Ricardo Muñoz Suay; Herbert Lom, Robert Mitchum, Mel Ferrer i Lena Horne. 40 anys de la mort de Groucho Marx, Elvis Presley i Maria Callas. 40 anys de l’estrena del musical Annie.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obresAhora todo es noche (Compañia La Zaranda – Dir.: Eusebio Calonge. Teatre Romea). La calavera de Connemara (de Martin McDonagh. Dir.: Iván Morales. La Villarroel). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Terrassa i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films, estrenats durant l’estiu i encara a la cartellera: El amante doble (François Ozon); La historia del amor (Radu Mihaileanu); Tanna(Bentley Dean i Martin Butler); Los casos de Victoria (Justine Triet); Ikarie XB1 (Jindrich Polak); Detroit (Kathryn Bigelow); La seducción (Sofia Coppola); La guerra del planeta de los simios (Matt Reeves); Atómica (David Leitch); Baby Driver (Edgar Wright); Dunkerque (Christopher Nolan); Barry Seal: el traficante (Doug Liman); Spider-Man: Homecoming (Jon Watts); Prevenge (Alice Lowe); The Love Witch (Anna Biller); La torre oscura (Nikolaj Arcel) i It (Andy Muschietti).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER:  Comentari dels Premis Emmy de TV, entregats en la matinada del dia 25, amb especial menció a dues de les sèries guardonades: Big Little LiesThe Handmaid’s Tale.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: King Creole (Tema: King Creole, (compost per J. Leiber i M. Stoller. Cantat per Elvis Presley). Funny Bones (Fragment de diàleg amb la veu de Jerry Lewis).Dunkerque (Música de Hans Zimmer, 1 tema); Poltergeist (Tema: Main Title, música de Jerry Goldsmith). Dels musicals: Babes in Arms (tema: The Lady is a Tramp, música de Richard Rodgers, lletra de Lorenz Hart. Cantat per Lena Horne). Annie (música de Charles Strousse. Lletra de: Martin Charnin. Tema: Tomorrow (Original Broadway cast, 2012).Fanny (tema: Birthday Song. Musica i lletra de Harold J. Rome (original Broadway cast, 1956). Opera: Norma (tema:Casta  Diva. Música de Bellini. Cantat per Maria Callas). Cançó: Papapolka (cantada per Jerry Lewis). Tema Calypso, cantat per Robert Mitchum.

BUSCAR PER DIA

setembre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius