Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 23/10/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 560 – data d’emissió: 23-10-2017

  • ANIVERSARIS:  Centenari de Joan Fontaine. 40 anys de l’estrena a Broadway del musical I Love My Wife.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obresLa visita inesperada (d’Agatha Christie. Dir.: Tamar Aguilar. Teatre del Raval, però vista a Ripollet, dia 20); Les dones sàvies (de Molière. Dir.: Ricard Farré i Enric Cambray. El Maldà). Mendoza (idea/dir:Juan Carrillo, a partir del Macbeth de William Shakespeare. Companyia Los Colochos – Mèxic – Teatre del Canal (Festival Temporada Alta. Girona). Opera: Un ballo in maschera (música de Giuseppe Verdi. Llibret d’Antonio Somma. Dir. Escènic: Vincent Boussard. Gran Teatre del Liceu).Repàs de cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès, Viladecans; Mataró; Sabadell; Cornellà de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat. Barcelona, Festival Temporada Alta de Girona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de l’actriu Danielle Darrieux, l’actor Federico Luppi i de l’artista de videodansa Núria Font.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films:  Una mujer fantástica (Sebastián Lelio); ¡Lumière! Comienza la aventura (Thierry Frémaux); Las hijas de Abril (Michel Franco) i La pell freda (Xavier Gens). Breu repàs de films estrenats i no vistosEl pequeño vampiroAmor a la sicilianaCreative ControlAtraco en famíliaGeostormHandiaRed de libertad i Ancien y el mundo mágicoCartellera: Cerdanyola, del Vallès, Phenomena, Texas, Filmoteca.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film The Meyerowitz Stories (New and Selected) de Noah Baumbach (estrenat a Netflix) i sèrie de Tv The Deuce (de David Simon, estrenada a HBO).
  • TEMES MUSICALS:   De les bandes sonores originals següents:  Sospecha (música de Franz Waxman. Suite). Madame D (música de George Van Paris. 1 tema); Nadie hablará de nosotras cuando hayamos muerto (música de Bernardo Bonezzi. Tema: Nadie). 8 Femmes (Cançó: Il n’y as d’amour hereux (música i lletra de Louis Aragon i Georges Brassens. Cantat per Danielle Darrieux). La pell freda (música de Víctor Reyes. 1 tema). The Meyerowitz Stories (New and Selected) (música de Randy Newman. 1 tema). Del musical següent: I Love My Wife (música de Cy Coleman. Lletres  de: Michael Stewart. Tema: Hey There, Good Times (original Broadway cast, 1977). De la òpera: Un ballo in maschera (Música: Giuseppe Verdi. Llibret de: Antonio Somma. Tema: M’ami, M’ami (cantat per Josep Carreras i Montserrat Caballé. Gravació 1978).

BUSCAR PER DIA

octubre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius