Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 30/10/2017

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 561 – data d’emissió: 30-10-2017

  • ANIVERSARIS: 35 anys de l’estrena a Broadway del musical Nine. 70 anys de l’estrena a Broadway del musical Allegro. Centenari del director Jean-Pierre Melville. Centenari d’Ella Fitzgerald. 75 anys de l’estrena del film La extraña pasajera. Julia Roberts ha complert 50 anys.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Handia (Jon Garaño i Aitor Arregui); El tercer asesinato (Hirokazu Kore-eda) i Mal genio (Michel Hazanavicius). Films estrenats i no vistosEl secreto de MarrowboneEn cuerpo y almaFantasia by EscribàJericó, el infinito vuelo de los díasLos hermosos días de AranjuezNuestra vida en la Borgoña iThor:Ragnarok.  Repàs cartellera: Cerdanyola del Vallès; Filmoteca, Phenomena; Verdi, Concert James Newton Howard a Londres. Notícies: Escàndols d’assetjament sexual a Hollywood: Harvey Weinstein, James Toback, Roy Price i altres. Oscar per Alejandro González Iñárritu. Premis Ondas. Festival de Cinema Europeu a Sevilla. Festival Most. Festiva. In-Edit. Festival Cine-Baix. Cicle Fundació Tapies. Exposició Juego de Tronos al Museu Marítim.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Obakakoak (de Bernardo Atxaga. Versió i direcció: Calixto Bieito. Teatre Lliure de Montjuïc). Los bancos regalan sandwicheras y chorizos (Creació col·lectiva de José y sus Hermanas. Dir.: Silvia Ferrando. Teatre Tantarantana). Living with the Lights Off (de Mark Lockyer. Dir.: Ramin Gray. Teatre Lliure de Gràcia). El metge de Lampedusa (a partir del llibre Làgrimas de sal, de Lidia Tilotta i Pietro Bartolo. Adaptació: Anna Mª Ricart. Dir. Miguel Gorriz. Espai Lliure).Desig sota els oms (d’Eugene O’Neill. Dir.: Joan Ollé. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran).  Reposició de: Psicosis de les 4.48 de Sarah Kane (Sala Beckett). A Ripollet: 45 cerebros y 1 corazón (Teatre Auditori, dia 3/11). Repàs cartellera: Sant Cugat del Vallès, Manresa, Viladecans; Santa Coloma de Gramenet i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: Nine (música i lletres de Maury Yeston.  Temes: OvertureMy Husband Makes MoviesFolies BergereNineBe Italian i I Can’t Make This Movie. Original Broadway cast, 1982). Allegro (Música: Richard Rodgers. Tema: Overture).  De les bandes sonores originals dels films següents: El ejército de las sombras (música d’Eric Demarsan. 1 tema). El círculo rojo (música d’Eric Demarsan. 1 tema). Los niños del Brasil (música de Jerry Goldsmith. Tema: Suite). La extraña pasajera(Música de Max Steiner. Tema: Suite). Pretty Woman (tema: Pretty Woman, de Roy Orbison). Sèrie Juego de Tronos (música de Ramin Djawadi. Tema principal). Cançó: A la vida (Inclosa en CD: 45 cerebros y 1 corazón, de Maria Arnal i Marcel Bagés). Cançó: Something Gotta Give (música i lletra de Johnny Mercer. Cantat per Ella Fitzgerald).

BUSCAR PER DIA

octubre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius