Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 06/11/2017

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 562 – DATA D’EMISSIÓ: 6-11-2017

  • ANIVERSARIS: 25 anys de l’estrena del film Drácula de Francis Coppola. 40 anys de l’estrena del film Star Wars (La Guerra de las Galaxias). 40 anys de l’estrena a Broadway del musical The Act.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Ángela Malvone (Coordinadora Event Cinema) dels cinemes Yelmo, arran de la nova temporada d’emissions de teatre filmat, òpera i ballet als cinemes Icària i Comedia de Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films estrenats i no vistos: A Ghost StoryAmerican AssassinEl sistema solarCreadores de criaturas: FrankensteinEnganchados a la muerteDeepLa batalla de los sexos; La gran enfermedad del amorPokemon: ¡Te elijo a tí!; The CrucifixionPrimer Ministro i Saura(s). Repas cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallés; Filmoteca, Phenomena; Boliche, Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient. Projecció-concert a l’Auditori: film E.T.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Calígula (d’Albert Camus. Dir.: Mario Gas. Teatre Romea). Repàs cartellera:  Sant Cugat del Vallès; Viladecans;Barcelona, Festival Temporada Alta de Girona. Breu comentari cartellera teatral de Londres: Obra Follies (National Theater).
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: Follies (Música i lletres de Stephen Sondheim. Temes: Overture/Beautiful GirlsWho’s That Woman i I’m Still Here (original Broadway cast, 1971, tercer tema cantat per Yvonne de Carlo). The Act (música de John Kander. Lletres de Fred Ebb. Temes: Shine It On i The Money Tree. Temes cantats per Liza Minnelli. Original Broadway cast, 1977). De les bandes sonores originals dels films: Drácula (Coppola) (Música de Wojcieh Kylar. 1 tema). Star Wars (música de John Williams. Tema: Main title). E.T. (Música de John Willilams. Tema: Flying).

BUSCAR PER DIA

novembre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius