Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 13/11/2017

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 563 – Data d’emissió: 13-11-2017

  • ANIVERSARIS: 50 anys de l’estrena del film Camelot. 100 anys de l’estrena del film català Alma torturada. 50 anys de l’estrena del film Bonnie & Clyde. Centenari de la cantant Ella Fitzgerald.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següentsLa libreria (Isabel Coixet); A Ghost Story (David Lowery); La batalla de los sexos (Valerie Faris i Jonathan Dayton) iThe Square (Ruben Ostlund). Films estrenats i no vistosAlgo muy gordoAmazona; Esquece Morelos; Feliz dia de tu muerteLa ChanaLa mejor recetaMusaOroSpoor (El rastro) i Yo-Kai Watch – La peliculaRepàs de cartellera: Cerdanyola, Phenomena; Sabadell, Filmoteca, Verdi, Texas.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres:  Paradís pintat (idea:Ferruccio Cainero i Pepa Plana. Dir.: Ferruccio Cainero. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 17). Incendios(de Wajdi Mouawad. Dir.: Mario Gas. Teatre Goya). Repàs de cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès; Terrassa (Ballet Nacional de Catalunya); l’Hospitalet de Llobregat; Vic, Viladecans, Barcelona,Festival RBLS, Festival El Mes Petit de Tots. Revisió cartellera de Londres (1ª part): Breu comentari dels musicals: Hair (Teatre The Vaults) i Motown(Teatre Shaftesbury).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: Camelot (música de Frederick Loewe.  Lletres d’Alan Jay Lerner. Temes: Prelude and overtureI Wonder What The King  Is Doing TonightCamelot & Wedding CeremonyThe Lusty Month of MayWhat Do the Simple Folk Do?Guenevere i Finale (alguns cantats per Richard Harris i Vanessa Redgrave). Bonnie & Clyde (música de Charles Strousse. Temes: Foggy Mountain Breakdown (Flatt and Sauggs) i Bonnie & Clyde (the Barrows Gang). Alma torturada (música per a piano de Joan Pineda). Gent i paisatge de Catalunya (música per a piano de Joan Pineda). I dels musicals següents: Hair (música de Galt MacDermott. Lletres de Gerome Ragni i James Rado.Tema: Let The Sun Shine In. Original London cast 1993). Motown (tema inicial: Battle of the Stars (medley de diferents temes i autors). Original Broadway cast 2013). Cançons: Dream (música i lletres: Johnny Mercer) i Remember (música i lletres: Irving Berlin) totes dues cantades per Ella Fitzgerald.

BUSCAR PER DIA

novembre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius