Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 20/11/2017

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 564 – data d’emissió: 20-11-2017

  • ANIVERSARIS: 80 anys de l’estrena del film Señorita en desgracia. 105 anys de l’estrena del musical The Red Petticoat. Centenari d’Ella Fitzgerald.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels filmsMusa (Jaume Balagueró); El autor (Manuel Martín Cuenca); Spoor (El rastro) (Agnieszka Holland); Jupiter’s Moon (Kornel Mundruczó); Hacia la luz (Naomi Kawase); Feliz dia de tu muerte (Christopher Landon) i Thor: Ragnarok (Taika Waititi). Films estrenats i no vistosCon los brazos abiertosConstructing Albert; El vientre de EuropaLos nadieLiga de la JustíciaMedidas extremas; Pura vidaLa isla de los monstruos i Una razón para vivirRepàs cartellera: Ripollet (Zombie Walk); Xicsnefils (Cerdanyola del Vallès); Phenomena; Filmoteca; Verdi, Boliche; Espai Brossa; Texas (VI Marató de cinema de Terror); El Meu Primer Festival; Festival de Cinema Espiritual i Festival Zoom d’Igualada. Notícies: últims escàndols d’assetjament sexual al món del cinema: Kevin Spacey, Jeffrey Tambor, Matthew Weiner; Charlie Sheen; To Sizemore, Louis C.K, Dramaten d’Estocolm, etc.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obresGrensgeval (El cas de la frontera) (Text d’Elfriede Jelinek. Dir.: Guy Cassiers. Teatre Municipal de Girona. Festival Temporada Alta). Perra de Nadie (Creació i interpretació: Marta Carrasco. La Seca – Espai Brossa). Reina Juana (d’Ernesto Caballero. Dir.: Gerardo Vera. Teatre Borràs). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Viladecans; l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Temporada Alta de Girona. Repàs cartellera de Londres (2ª part): Musicals Motown (Teatre Shafttesbury) i Young Frankenstein (Garrick Theater).
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següentsMotown (temes: Where Did Our Love Go / Stop! In The Name of GodMy Girl; I Heard It Through the GrapewineI Want You Back / ABC / The Love You SaveReach Out and TouchHappy Birthday / Signed, Sealed,Delivered in Yours i Ain’t No Mountain High Enoug (autors varis. Intèrprets varis. Original Broadway cast,  2013). Young Frankenstein (Música i lletres de Mel Brooks. Temes: Brain; Please Don’t Touch MeTogether Again i Roll in the Hay (intèrprets varis del Original Broadway cast,2007);  The Red Petticoat (Música de Jerome Kern. Tema: Since The Days of Grand Mama (cantat per Annie Sciolla). Showboat (Música de Jerome Kern. Lletres d’Oscar Hammerstein II. Tema: Can’t Help Lovin Dat Man , cantat per Ella Fitzgerald). De les bandes sonores originals dels films següentsEl autor (cançó: La vida(composta i cantada per José Luis Perales). Señorita en desgracia (Música de George Gershwin. Lletres d’Ira Gershwin. Temes: A Foggy Day i Nice Work It You Can Get It(cantats per Fred Astaire).  Swing Time (música de Jerome Kern. Lletra de Dorothy Fields. Tema: A  Fine Romance (cantat per Ella Fitzgerald. No original de la banda sonora).

BUSCAR PER DIA

novembre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius