Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 04/12/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 566 – data d’emissió: 4-12-2017

  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Luis Bacalov; Chiquito de la Calzada; Karin Dor, John Hillerman, Robert Guillaume, John Mollo, Walter Lassally, Umberto Lenzi, José Salcedo i David Cassidy.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Perfectos desconocidos (Álex de la Iglesia); El fiel (Michael R. Roskam), La vida y nada más (Antonio Méndez Esparza), Coco (Lee Unkrich i Adrian Molina) i Asesinato en el Orient Express (Kenneth Branagh). Films estrenats i no vistos: Destinos; Dos padres por desigual; El sacrificio de un ciervo sagrado; Grandeza y decadència de un comercio de cine; Ho amici in Paradiso; Jagger Royale i Wonder.  Repàs cartellera: Filmoteca, Texas i Phenomena.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres:  Els nens desagraïts (de i dir.: Llàtzer Garcia. Sala Beckett). Leni (de Valeria Schulzova i Roman Oleksak. Sala Muntaner). Repàs cartellera: Barcelona i Temporada Alta de Girona. Notícies: Càstig Iva a teatres i institucions catalanes. Premis Butaca: L’ànec salvatge i Scaramouche.
  • TEMES MUSICALS:  Dels  de les bandes sonorores dels films següents: La Ciudad de las mujeres, Gran duelo al amanecer, Summertime Killer; Frontera Sur i El cartero (y Pablo Neruda), tots compostos per Luis Bacalov. Tots 1 tema, excepte El cartero (dos temes. Banda sonora guanyadora de l’Oscar). Asesinato en el Orient Express (música de Patrick Doyle. Temes. Suite i cançó: Never Forget (música de Patrick Doyle, lletra de Kenneth Branagh i cantada per Michelle Pfeiffer).Coco (cançons: Un poco loco (música de Germaine Franco. Lletra d’Adrian Molina. Canten: Anthony González i Gael Garcia Bernal. Cançó: Remember Me (música i lletra de: Kristen Anderson.-Lopez i Robert Lopez. Cantada per Gael Garcia Bernal, Gabriela Libertad Garcia Fonsi), i tema Coco –El dia de los muertos (suite) (música de Michael Giacchino). La libreria (cançó d’Alfonso de Vilallonga. Cantada per Ala-Ni). Serie de Tv: Mama y sus increïbles hijos (Tema: The Partridge Family, cantat per David Cassidy). Cançó: Cherish (de Terry Kirkman. Cantada per David Cassidy). Dels musicals següents: Blood Brothers (música i lletres de Willy Russell. Tema: Long Sunday Afternoon. My Friend. Cantat per David Cassidy i Shaun Cassidy). Original cast recording, 1995). Scaramouche (música d’Albert Guinovart. Lletres de Joan Lluís Bozzo; David Pintó i Joan Vives. Temes: Scaramouche i S’han acabat les criaturades (original Barcelona cast, 2016).

BUSCAR PER DIA

desembre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius