Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 11/12/2017

EL SETE ART DE TALIA – num. 567 – data d’emissió: 11-12-2017

  • ANIVERSARIS:  Centenaris d’Arthur C. Clarke i Ella Fitzgerald
  • RECORDS: Johnny Halliday i Christine Keeler
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Tristan i Isolde (Opera de Richard Wagner. Dir.: Àlex Ollé. Gran Teatre del Liceu). Un cop l’any (de Bernard Slade. Dir.: Àngel Llàcer. Teatre Poliorama). Tender Napalm (De Philip Ridley. Dir.: Pau Roca. Sala Beckett). Tick, tick …Boom (musical de Jonathan Larson. Dir: Ferran Guiu. Teatre Gaudí). A Ripollet: La Celestina – Una tragicomèdia (Cia Atalaya, dia 15-12). Cartellera: Ripollet, Cerdanyola del  Vallès, Viladecans, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès i Barcelona. Notícies: Associació d’Espectadors prepara sortida per veure L’Hostalera a Barcelona. Presentació del llibre: La Mirada obscena (amb motiu del 20è aniversari del TNC); Daniel Anglès, director artístic del teatre Condal.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Fe de etarras (Borja Cobeaga); El viaje (Nick Hamm); Suburbicon (George Clooney); En la playa sola de noche (Hong Sang-soo) i Wonder (Stephen Chbosky). Films estrenats i no vistos: Corazón puroEl libro secreto de HenryEl gran desmadre; El sentido de un finalEl vacioLa isla de los monjesKekszakallúMy Little pony i Llueven vacasRepàs de cartellera: Cerdanyolda del Vallès, Verdi, Mostra de Cinema Italià; Phenomena (actes 7è aniversari), Boliche. Noticies: Entrega Premis del Cinema Europeo (The Square) i Entrega dels Premis Fénix del Cinema Iberoamericano (Una mujer fantàstica).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Tertúlia sobre: Nominacions del Globus d’Or. Serie de TV: The Crown i film: El sacrificio de un ciervo sagrado (Yorgos Lanthinos).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films: 2001, una odisea del espacio (tema: Asi habló Zaratustra (música de Richard Strauss); Scandal (música de Carl Davis. Tema: Love Theme). Suburbicon (música d’Alexandre Desplat. Tema: Main tittle)Wonder (cançó: Wonder. De i cantada per Natalie Merchant). De la sèrie The Crown (tema  principal. Música de Hans Zimmer). Dels musicals següentsStephen Ward (música d’Andrew Lloyd Webber. Lletres de Don Black. Tema: Manipulation. Original London cast, 2013). Tick, tick…Boom (tema: 30/90 Tick Tick. Música de Jonathan Larson. Adaptació catalana de Marc Gómez. Original Barcelona cast 2017). Girl Crazy (música de George Gershwin. Lletres d’Ira Gershwin. Tema: But Not For Me. Cantat per Ella Fitzgerald). De l’opera: Tristan i Isolde (música i llibret de Richard Wagner. Tema final. Soprano: Kirsten Flagstad. Enregistrament de 1953). Cançó: Je te promets (cantada per Johnny Halliday).

BUSCAR PER DIA

desembre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius