Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 18/12/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 568 – data d’emissió: 18-12-2017

  • ANIVERSARIS: Centenari d’Ella Fitzgerald. Jane Fonda i Anthony Hopkins compleixen 80 anys. Russ Tamblyn compleix 83 anys. 40 anys de la mort de Charles Chaplin.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres:  Les noies de Mossbank Road (d’Amelia Bullmore. Dir.: Sílvia Munt. La Villarroel Teatre). El perro del hortelano (de Lope de Vega. Dir.: Helena Pimenta. Compañia Nacional de Teatro Clásico – Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). Les dones de Guido Contini (a partir del musical Nine, de Maury Yeston. Adaptació i dir.: David Pintó. El Maldà). Repàs cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, l’Hospitalet de Llobregat, Viladecans, Barcelona, fins a les dates de Reis.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques del filmsLa Once (Maite Alberdi); El sentido de un final (Ritesh Batra); Alanis (Anahí Berneri); Star Wars –Episodio VIII: Los últimos Jedi (Rian Johnson). Critiques de films encara no estrenats, però ja vistosUna vida a lo grande (Alexander Payne); The Disaster Artist (James Franco) iWonder Wheel (Woody Allen). Films estrenats i no vistosLa herida (Wounded); Lesa humanitatPasaje de vidaMuchos hijos, un mono y un castillo;  Se armó el BelénUn intercambio por Navidad i Una especie de famíliaRepàs cartellera: Ripollet, Filmoteca,Phenomena, Mostra de Cinema Italià  Breu avanç films que s’estrenaràn durant les festes de Nadal.
  • TEMES MUSICALS:  Dels  de les bandes sonores dels films següents:  El sentido de un final ( cançó: There Was a Time, de i cantada per Donovan). Star Wars – Episodio VIII: Los últimos Jedi (música de John Williams. Tema: Main Title / Escape)Candilejas (música de Charles Chaplin. 1 tema).  Dels musicals següentsLes dones de Guido Contini (música i lletres de Maury Yeston. Adaptació catalana: David Pintó. 3 fragments de temes, cantats per Mariona Castillo. Original Barcelona cast,2017). Nine (Música i lletres de Maury Yeston. Tema: Overture– Original London conert cast – Royal Festival Hall, 1992). Cançons de NadalJingle Bells (de J.S. Pierpont. Cantada per Barbra Streisand, 1967); White Christmas(d’Irving Berlin. Versió de jazz a càrrec de Charlie Parker i All-Stars (1948)i cantada per Barbra Streisand (1967). Silent Night (de Mohr-Gruber), cantada per Dinah Washington (1953); Santa Claus Got Stuck in My Chimney (de Moore-Hardy, cantada per Ella Fitzgerald, acompanyada de la orquestra de Ray Brown, 1950); The Christmas Song ((Tormé- Wells,cantada per Doris Day i l’orquestra de Les Brown (1946) i Christmas Dreaming (de Gordon/Lee. Cantada per Frank Sinatra i la orquestra d’Axel Stordalh.1947).

BONES FESTES I FELIÇ ANY NOU  !!!!

TORNEM EL 8 DE GENER 2018.

BUSCAR PER DIA

desembre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius