Skip to content
Menu
Info Setmanal 16/02/2018

Hem començat l’Info d’avui parlant amb el regidor de Cultura, Joventut i Educació, Oriol Mor, per parlar d’un munt de temes que tenim sobre la taula: la valoració del SuperCarnaval, la programació de l’Any del Llibre o la constitució de la comissió de Casals d’Estiu, entre d’altres… hem parlat de tot això, i molt més, amb el regidor.

Tot seguit, Fran Sánchez (foto), regidor de Protecció Animal, i la veterinària Anna Martí ens han explicat la campanya d’identificació d’animals “Sóc responsable”.

Hem començat la segona hora del programa amb Luís Tirado, portaveu i regidor del grup municipal del PSC. Amb ell hem parlat de la proposta de creació dels instituts escoles, ara que el seu grup parlamentari PSC-Units per Avançar i Catalunya en Comú Podem, han entrat a registre una proposta de resolució al Parlament.

Àngels Leiva, membre de la junta de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell, ens ha explicat com van les trobades per recuperar records dels 25 anys de l’entitat. I hem acabat el programa entrevistant Jordi Rodríguez, que interpreta el paper de Diderot al muntatge “El Llibertí” que estrenen Amics del Teatre aquest cap de setmana.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

BUSCAR PER DIA

febrer 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

BUSCAR PER MES

Arxius