Skip to content
Menu
Info Setmanal 02/03/2018

Hem començat l’Info d’avui entrevistant la regidora de Polítiques de Gènere i Feminismes i també d’Habitatge, Reyes Muñoz. Hem parlat del Dia de la dona treballadora i de totes les activitats que giraran al voltant d’aquesta commemoració del 8 de març. I hem aprofitat per comentar el malestar de l’Ajuntament amb l’Impsol pel que fa als pisos de protecció oficial dels Pinetons. Ramon Martos (foto), historiador del Grup d’Estudis Ripolletencs-GER, ens ha avançat com serà la revista 973 de l’entitat, dedicada a la dona, i la conferència que preparen per al pròxim dijous.

I hem començat la segona hora del programa parlant del Riu Ripoll, perquè la Rosa Moragas, tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament de Ripollet, ens expliqués com ha anat la jornada de voluntariat de neteja del riu que ha tingut lloc aquest divendres al matí.

Aquesta tarda es presenta al Centre Cultural el moviment Marea Pensionista, que té la intenció de crear una secció local a Ripollet. N’hem parlat amb els seus impulsors: Josep Ferrús, que n’és membre, i Ignacio Laguna i Soledad Mendoza, de Marea Pensionista Cerdanyola del Vallès.

I hem acabat el programa entrant en els autoretrats angoixants que exposa l’artista Srta. Mateixa al Centre Cultural.

També, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

BUSCAR PER DIA

març 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius