El 7è Art De Talia 05/03/2018

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 577 – data d’emissió: 5-3-2018

  • HOMENATGE MUSICAL AL COMPOSITOR JOHN MORRIS per la seva recent mort.
  • ANIVERSARIS: 65 anys de l’estrena del musical Hazel Flagg. 90 anys de l’estrena del film El circo de Charles Chaplin.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres següents:  El mar no cap dins d’una capsa de sabates (Dramatúrgia i direcció: Laia Alsina Ferrer. Teatre Tantarantana).Frankenstein (adaptació de Guillem Morales, a partir de la novel·la de Mary Shelley. Dir.: Carme Portaceli. Teatre Nacional de Catalunya- Sala Gran). El fantasma de Canterville(Adaptació de Joan Yago a partir del conte d’Oscar Wilde. Dir.: Josep Maria Mestres. Teatre Condal). Fuga de conills (de/dir.: Martina Cabanas Colell. Sala Atrium).  Repàs de la cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès, Terrassa; Viladecans i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels films següentsLa enfermedad del domingo (Ramón Salazar); La vida lliure (Marc Recha); Sin rodeos (Santiago Segura) i La última bandera (Richard Linklater). Films estrenats i no vistos:  El hijo de BigfootGorrión rojoEl caso de CristoErrementari (El Herrero y el diablo); Héroes en el infiernoSiete HermanasFoxtrot i Pero que todos sepan que no he muerto.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Tertúlia sobre la 90 entrega dels premis Oscar (celebrada la nit anterior). Films premiats o no premiats. Cerimònia. Catifa vermella.
  • TEMES MUSICALSDe les bandes sonores originals del films següentsYoung Frankenstein (Música de John Morris, 1 tema); The Elephant Man (música de John Morris, 1 tema). La forma del agua (música d’Alexander Desplat. Film i música, guanyadors del Oscar); Coco (cançó: Remember Me (música i lletra de Kristen Anderson-López i Robert López, cançó guanyadora de l’Oscar); El circo (música de Charles Chaplin, 1 tema). Cançó: Dramas y comedias (de Fangoria, cantada per Fangoria, inclosa al film Sin rodeos, però en una versió diferent). De la comedia musicalHazel Flagg (música de Jule Styne. Lletra de Bob Hilliard. Temes: The World Is Beautiful Today i You’re Gonna Dance With Me, Willie, original Broadway cast, 1953). Cançó: Space Oddity (composta i cantada per David Bowie, inclosa en la obra Fuga de conills).