Info Setmanal 09/03/2018

Vanessa Pina i Vanessa Rodríguez

Avui hem començat l’Info parlant de dones, dones treballadores i fortes que dijous es van plantar per denunciar les desigualtats que patim arreu del món, especialment pel que té a veure amb el treball. Per fer-ho, ens han acompanyat Imma Prat, del col·lectiu Dones Feministes de Ripollet i Sandra Lorrio, representant de l’entitat feminista Belladona, acabada de constituir.

Tot seguit hem parlat amb Vanessa Pina i Vanessa Rodríguez (foto), dues de les responsables de la Biblio(r)evolució que s’està vivint a l’Institut Lluís Companys.

La segona hora del programa l’hem iniciat parlant amb la doctora Montserrat Martínez, responsable del servei Tarda Jove al CAP II, del cicle de tallers sobre sexualitat per a joves que comença aquest divendres, dia 9, al Casal de Joves.

I hem seguit parlant de dones, però en aquest cas amb un home, el Santigo Sanginés de l’entitat Kanyapollet, que ha organitzat per dissabte, dia 10, un festival de hip-hop reivindicatiu protagonitzat per una majoria de dones raperes.

L’Info d’avui l’hem acabat parlant de teatre, amb els usuaris de la Fundació Catalonia que dissabte oferiran al Teatre Auditori del Mercat Vell l’obra “Un museu disparatado”, basada en la història del cinema.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.