Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 12/03/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 578 – data d’emissió: 12-3-2018

  • ESPECIAL MUSICAL: Audició del musical 42nd Street, sencer, amb motiu de la seva recent edició discogràfica (original London cast, 2017).
  • ANIVERSARIS: El director David Cronenberg compleix 75 anys. 85 anys de l’estrena del film King Kong. 85 anys de l’estrena a Broadway del musical Pardon, My English.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels films següents: Fotxtrot (Samuel Maoz); Loving Pablo (Fernando León de Aranoa) i Gorrión rojo (Francis Lawrence). Films estrenats i no vistosBajo la piel del loboCamino a la pazHistorias de una indecisaKilian Jornet: Path to the Everest; La muerte de StalinUn pliegue en el tiempo i Winchester, la casa que construyeron los espíritus.  Repàs de cartellera: Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Verdi, Filmoteca, concert Star Wars, Festival Solo para cortos; Brain Film Festival (CCCB). Notícies: Premis Zapping de TV. Publicació d’un llibre sobre Meryl Streep. Frau amb el finançament del film El Lobo de Wall Street.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres següentsClaudia (treball col·lectiu de la companyia La Conquesta del Pol Sud i Claudia Poblete. Dir.: Carles Fernández Giua. Teatre Auditori de Ripollet (Dia 16 Març). La nit de Molly Bloom (a partir de l’Ulysses de James Joyce. Dramatúrgia de José Sanchis Sinisterra. Adaptació i direcció. Artur Trias. Sala Muntaner). Obra estrenada, vista i no comentada: Sol SoletRepàs de cartellera: Terrassa,, Sant Cugat del Vallès, Barcelona. Dia SGAE del Teatre.
  • TEMES MUSICALSDels musicals42nd Street (música de Harry Warren. Lletres d’Al Dubin. Audició completa del musical (18 temes). Original London cast,2017).  Pardon My English (Música i lletres: George & Ira Gershwin. 2 temes. Gravació de 1994). De les bandes sonores originals del films següentsGorrión rojo (música de James Newton Howard. 2 temes). Videodrome (música de Howard Shore, 1 tema). King Kong (música de Max Steiner. 1 tema).

BUSCAR PER DIA

març 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius