Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 19/03/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 579 – data d’emissió: 19-3-2018

  • ANIVERSARIS: Centenari de Leonard Bernstein. Avui Glenn Close compleix 71 anys. 45 anys de l’estrena a Broadway del musical A Little Night Music.
  •  ESTRENES DE CINEMACrítiques dels filmsLa muerte de Stalin (Armando Iannucci); El insulto (Ziad Doueiri); Perdido (Christian Carion); La casa junto al mar (Robert Guédiguian, estrena dia 23 Març); 1945 (Ferenc Torok) i Black Panther (Ryan Coogler). Films estrenats i no vistosLa tribu100 dias de soledadThe Best Day of My LifeJeannette: La infancia de Juana de ArcoMaria MagdalenaMi nombre es Te AtaA Silent Voice i Lara Croft: Tomb RaiderRepàs cartellera: Documentals sobre Renoir i Monet; Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Sant Cugat del Vallès; Verdi; Boliche; Phenomena; Filmoteca; Festival Moritz Feed Dog (sobre documentals de moda); Festival Plural + (Videos de creació). Notícia: Olivia de Havilland presenta una demanda judicial per la sèrie Feud.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obresSol Solet (d’Àngel Guimerà.Dir.: Carlota Subirós. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Petita). Pool (No Water) (de Mark Ravenhill. Dir.: Anna Serrano; Elena Martín i Marc Salicru (Sala  Beckett – sala de baix) i A.K.A (Also Known as) (de Daniel J. Meyer. Dir.: Montse Rodriguez Clusella. Sala Flyhard). Repàs de la cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès; Viladecans; Barcelona. Notícies: Dia 27 de març: Dia Internacional del Teatre: Jornades de portes obertes en diversos teatres. Dia 26: Entrega dels 20é. Premis de la Crítica, repàs de nominats. Mort d’un artiste del Cirque du Soleil a Florida.
  • TEMES MUSICALSDel ballet: Fancy Free (música de Leonard Bernstein. 8 temes. Gravació de 1963, amb la Filarmònica de Nova York, sota la direcció de Leonard Bernstein). De les bandes sonores dels films: Black Panther (Cançó: All the Stars (composta i cantada per Kendrick Lamar). Eyes Wide Shut (tema: Waltz 2 From Jazz, compost per Dmitri Shostakovich).  Dels musicalsSunset Boulevard (música d’Andrew Lloyd Webber. Lletres de Don Black. Tema: With One Look, cantat per Glenn Close. Original Broadway cast, 1994). A Little Night Music (música i lletres de Stephen Sondheim. Temes: Overture /Night Waltz i The Glamorous Life. Original Broadway cast, 1973).

BUSCAR PER DIA

març 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius