Info Setmanal 23/03/2018

Jordi Giménez

Hem començat l’Info d’avui parlant del ple municipal d’aquest mes de març, que va tenir lloc dijous al vespre. En aquest ple, membres de la comunitat educativa protestaven per la situació que viuen alguns centres de Ripollet. Hem tingut amb nosaltres a Marco Béjar i Javier Melenchón, representants de l’AFA Els Pinetons Ripollet i l’AFI Escola el Martinet, que ens han parlat de la denúncia pública de la massificació als centres educatius de Ripollet.

El PP Ripollet ha reelegit la seva junta directiva. N’hem parlat amb el seu president i, també, regidor Víctor Díeguez i Cristina Lozano, membre de la junta. A continuació, hem entrevistat Luis Tirado, triat com a candidat a l’alcaldia pel PSC Ripollet per a les eleccions municipals del 2019.

Hem començat la segona hora del programa conversant amb algunes de les participants del programa “Una gran història” per a la gent gran, també protagonistes del programa “Fem memòria” de Ripollet Ràdio.

Hem acabat el programa entrevistant el Mossèn Josep Gassó, que ens ha presentat tots els actes que s’han preparat per celebrar la Setmana Santa, i Jordi Giménez (foto), director musical de la Societat Coral “El Vallès”. El dilluns 26, serà el responsable d’una Nit de Música centrada en la música sacra.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.