Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 09/04/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 580 – data d’emissió: 9-4-2018

  • ANIVERSARIS: 50 anys de l’estrena del film 2001, Una odisea del espacio. Centenari de Leonard Bernstein.
  • L’ENTREVISTA DEL DIAAmb Oriol Olivé de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet. Presentació de la programació del tercer trimestre de la temporada núm. 24.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Comentaris de les morts de les següents personalitats: Hubert de Givenchy, Ramon Freixas; Jaume Genover, André S. Labarthe, José Mª Caparrós Lera, Paco Camarasa; Stéphane Audran; Steven Bochco; Nanette Fabray, Reg. E. Cathey; John Mahoney; Bradford Dillman, Idrissa Ouedraogo, Isao Takahata i Lewis Gilbert.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: L’hora blava (Col·lectiu La Santa. Dramatúrgia i direcció: Laura Mihon. Teatre Tantarantana). Gran Fracaroli  (de Joan Brossa. Dir. i adapt.: Adrià Aubert. El Maldà). Link Link Circus (d’Isabella Rossellini. Co-director: Guido Torlonia. Teatre Akàdemia). Inestable (De/dir.: Andrés Caminos i Gadiel Sztryk. Off La Villarroel). Cabareta (de Bárbara Granados i Maria Molins. Dir.: Joan M. Segura Bernadas. Espai Lliure). El sistema solar (de Mariana de Althaus. Dir.: Carol López. Teatre Lliure de Gràcia). Reposició del musical El despertar de la primavera (Música de Duncan Sheik). Dir.: Marc Vilavella. Teatre Victòria). Obres vistes i pendents de comentarQue rebentin els actorsBullTotem L’empestatNotícies: Entrega dels Premis de la Critica teatral de Barcelona. Entrega dels Premis Olivier de Teatre (Londres): Repàs del guanyadors. Repàs de la cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès; Terrassa, Viladecans; Tordera i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels filmsEl aviso (Daniel Calparsoro). La tribu (Fernando Colomo); Thelma (Joachim Trier); Cosas de la edad (Guillaume Canet), Un sol interior (Claire Denis ) i Una razón brillante (Yvan Attal).
  • TEMES MUSICALSDe les bandes sonores originals del films següents2001, una odisea del espacio (tema: Asi habló Zaratrusta, compost per Richard Strauss). Alfie(música de Sonny Rollins. Tema: Alfie’s Theme Differently). De la sèrie de TV: Canción triste de Hill Street (música de Mike Post. Tema principal). Dels musicals originals següentsMr. President (música i lletres d’Irving Berlin. Tema. The First Lady, cantat per Nanette Fabray. Original Broadway cast, 1962). Flor de Nit (música d’Albert Guinovart. Letres de Manuel Vázquez Montalban i Joan Lluis Bozzo. Tema: Al Sud del Paral·lel. Cantat per Carme Cuesta i Carlos Gramaje. Original Barcelona cast, 1992). Cabareta(Fragments de diversos temes. Original Barcelona cast, 2018). El despertar de la primavera (música de Duncan Sheik. Fragment de la versió catalana. Original Barcelona cast, 2017). Simfonia núm. 2: The Age of the Anxiety (música de Leonard Bernstein. Tema: The Masque. Gravació 1978). Cancó: Je ne sais pas dire (composta i cantada per Barbara).

BUSCAR PER DIA

abril 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius