Skip to content
Menu
Info Setmanal 13/04/2018

Hem començat l’Info d’avui a Ripollet Ràdio entrevistant el regidor d’Educació, Oriol Mor, aprofitant que avui comença el període de preinscripció pel curs 2018-2019 del segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria.

Dilluns vinent, la recentment creada Marea Pensionista Ripollet es concentrarà a la plaça de Pere Quart, en el marc de la jornada de lluita pel sistema de pensions convocada a tot l’Estat. Ens ho han explicat alguns dels seus membres: Josep Ferrús, promotor de la secció local, i Alfredo Cano.

L’Associació d’Aturats Ripollet-Cerdanyola organitza, el pròxim dimarts, una xerrada informativa, al Centre Cultural, sobre la Renda Garantida Ciutadana. N’hem parlat amb Manel Navarro, president de l’entitat i també membre de la comissió promotora d’aquesta prestació.

Gran part de la segona hora del programa l’hem dedicat a presentar algunes activitats de l’Any del Llibre i Sant Jordi. Ens ha visitat Elisabet Vázquez (foto), directora de la Biblioteca, i Maite Martín, presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Andreu. També hem tingut temps per a una proposta cultural d’aquest cap de setmana: “Balls entre flors”, un espectacle creat per les associacions Cultura i Tradició i 3 Pasos. Dani Gaspar, coreògraf i ballarí d’aquesta última entitat, ens ha descobert tots els detalls.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

BUSCAR PER DIA

abril 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius