Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 30/04/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 583 – data d’emissió: 30-4-2018

  • ANIVERSARIS: Michelle Pfeiffer ha complert 60 anys. 60 anys de l’estrena a Broadway del musical The Body Beautiful.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obresY no quedará ninguno (d’Agatha Christie. Dir.: Ricard Reguant. Teatre Apolo). Paraules d’amor (de/dir.: Joan Ollé. Teatre La Gleva). Rebota, rebota y en tu cara explota (d’Agnès Mateus i Quim Tarrida. Espai Lliure). Demon (opera d’Anton Rubinstein. Dir. escènica: Dmitry Bertman. Gran Teatre del Liceu). A Ripollet : Immortal (amb Bruno Oro. Teatre Auditori – dia 4 de maig. No vista). Repàs de la cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Barberà del Vallès; Llinars del Vallès; Sant Boi de Llobregat, Sabadell, Barcelona.
  •  L’HORA DELS ADÉUS: Mort de les personalitats següents: Montse Pérez; Susan Anspach, Michael Anderson, Josemi Ibarretxe; Pepe Mediavilla i R. Lee Ermey.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels films següentsInvitación de boda (Annemarie Jacir) i Vengadores: Infinity War (Anthony i Joe Russo). Films estrenats i no vistosEl león duerme esta nocheFortunata; Hacerse mayor y otros problemas; 7 días en EntebbeNoche de juegos i Lou-Andreas SaloméRepàs de la cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Filmoteca, Cinemes Girona, Zumzeig i Sant Cugat del Vallès.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVERComentari del film Good Time (de Bernie i Josh Safdie, estrenat a Netflix i amb difusió al festival D’A, de Barcelona el dia 1 de Maig), i també de la sèrie Félix de Cesc Gay, en emissió actualment a Movistar+.
  • TEMES MUSICALSDe les bandes sonores del films següentsLa edad de la inocencia (música d’Elmer Bernstein. Tema: Vals). Batman Returns (música de Danny Elfman. 1 tema). Los fabulosos Baker Boys (cançó: Making Whopee, de Walter Donaldson i Gus Kahn, cantada per Michelle Pfeiffer). La chaqueta metálica (tema: Full Metal Jacket, d’Abigail Mead i Nigel Goulding). Vengadores: Infinity War (música d’Alan Silvestri. 1 tema). Good Time (música de Daniel Lopatin (presentada com de: Oneohtrix Point Never. 1 tema. Banda sonora premiada al Festival de Cannes, 2017). Del musicalThe Body Beautiful (música de Jerry Bock. Lletres de Sheldon Harnick. Temes: Where Are They? i The Body Beautiful (original Broadway cast, 2008). I de la ópera: Demon (música d’Anton Rubinstein. Tema: Apoteosis final).

BUSCAR PER DIA

abril 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius