Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 14/05/2018

EL SETÈ ART DE TALIA  – Núm. 585 – data d’emissió: 14-5-2018

  • ANIVERSARIS: Centenari de Leonard Bernstein. 90 anys de Mickey Mouse.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb  JOFRE BLESA i RAMON GODINO, nous gestors i director de la SALA VERSUS GLORIES.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Morts de Josep Maixenchs; Antonio Mercero; Ermanno Olmi; Anne V. Coates i Margot Kidder.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels filmsAmante por un día (Philippe Garrel); Lou Andreas-Salomé (Cordula Kablitz-Post); Rebelde entre el centeno (Danny Strong) i Maria by Callas (Tom Volf). Films estrenats i no vistosDoctrina: el pecat original i la reinsercióLa fábrica de nada; La mujer que sabia leerMi família del NorteNiñatoOperación: HuracánSherlock GnomesThe Wall i Verdad o retoBreu repàs a la cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Phenomena; Verdi i Filmoteca.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: Othelo (de William Shakespeare. Dir.: Gabriel Chamé Buendía. Al Teatre Auditori de Ripollet – dia 18 de maig). Enverinades (de/dir.: Àngels Aymar. Sala Versus Glòries). Històries d’Istanbul (de Yesim Ozsoy. Dir.: Joan Arqué Solá. Estrena al Lliure de Gràcia, però comentari fet a partir del visionat fet al Grec-2017). La importància de ser Frank (d’Oscar Wilde. Dir.: David Selvas. Teatre Nacional de Catalunya-Sala Petita). Vista i no comentada extensament: Temps salvatge(pendent). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següentsWest Side Story (Música de Leonard Bernstein. Versions simfòniques enregistrades el 1961, sota de la direcció musical de L. Bernstein.  3 temes). Tu, jo, ell, ella i Webber i Schonberg (tema: El music de la nit (de The Phantom of the Opera). Música d’Andrew Lloyd Webber. Gravat per El Musical Mes Petit, musical estrenat al Versus teatre el 1996. Original Barcelona cast, 1996). De les bandes sonores originals dels films següents: Lawrence de Arabia (música de Maurice Jarre. Tema: Main Title). Superman (música de John Williams. Tema: Main Title). Steamboat Willie (Tema: Turkey in the Straw, tema tradicional, inclòs en el primer film on aparegué Mickey Mouse, el 1928). Spectre (cançó: Writing’s on the Wall, composta per Sam Smith (Música) i James Napier (lletra), cantada per Sam  Smith (Oscar a la millor cançó el 2015). De la opera: Gianni Schicchi (música de Giacomo Puccini. Tema: O Mio Bambino Caro, cantat per Maria Callas). Tema: Mickey Mouse Club March (música i lletra de Jimmie Dodd. Cantat per: The Mouseketeers. Gravació de 1955). De la obra de teatreLa importància de ser Frank (clips de veus i fragment de base musical, composta per Paula Jornet. Versió del muntatge del TNC-Barcelona, 2018).

BUSCAR PER DIA

maig 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius