Skip to content
Menu
Info Setmanal 18/05/2018

Hem començat l’Info de Ripollet Ràdio parlant amb David Fontanals, tinent d’alcalde de Patrimoni i Memòria Històrica, sobre els actes programats en el marc del Dia Internacional dels Museus 2018 i els programes municipals de memòria ‘Memòria = Dignitat’, que inclou l’elaboració del cens oficial ‘El cost humà de la República, la Guerra Civil i el primer franquisme a Ripollet’.

També hem parlat de medi ambient i de l’activitat Bioblitz metropolità que, diumenge 20 de maig, es preveu fer a totes les jugateques platges i parcs metropolitans, com són els de Pinetons i de Massot. Ens ho ha explicat la biòloga ripolletenca Núria Machuca, responsable d’aquest cicle d’activitats que impulsa l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i que ja arriba a la seva dotzena edició.

També ha visitat els nostres estudis un jove escriptor ripolletenc, Alejandro Martín (foto), que amb només 20 anys el pròxim dijous, 24 de maig, presentarà a la Biblioteca la seva primera novel·la, ’13 meses para soñar’.

A continuació, hem parlat amb Susana Barea, ballarina i directora de SBDance, que aquest cap de setmana presenta al Teatre Auditori l’espectacle ‘El viaje de Walter’, amb la participació de tots els ballarins i ballarines de l’entitat.

I hem acabat l’Info parlant amb Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGTBI, que ens ha parlat de la commemoració del Dia contra la LGTBIfòbia a Ripollet, els premis ’17 de maig’ i del club de lectura ‘Obrint Armaris’.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

BUSCAR PER DIA

maig 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius