Skip to content
Menu
Info Setmanal 01/06/2018

Hem començat l’Info parlant dels 5 projectes escollits per votació popular a la segona convocatòria dels Pressupostos Participatius. N’hem parlat amb David Fontanals, regidor de Participació.

Tot seguit, els hem ofert la crònica del ple de maig, que va tenir lloc el dijous, 31 de maig, a l’Ajuntament. Una sessió on es va treure de l’ordre del dia un dels punts, el relatiu a la municipalització de l’aigua. Ens ho ha explicat la tinent d’alcalde de Serveis Municipals i Municipalització, Pilar Castillejo.

I també hem parlat de dos importants edeveniments anuals, que donen la benvinguda al bon temps i que tindran lloc el diumenge, 3 de juny. Es tracta dels Espais amb encant, organitzat per l’Ajuntament, i del Corpus i les catifes florals, a càrrec de l’Associació Cultura i Tradicions.

En el programa d’avui també hem parlat de la nova edició del Ripostock, que diumenge omplirà d’establiments comercials i activitats la plaça del Molí. N’hem parlat amb membres de la UCR, però també de Xiquilàndia, que organitza una cursa solidària.

I parlant de solidartitat, a l’Info d’avui també hem conversat amb Santi Sanginés, de Kanyapollet, i amb membres de l’Associació Demanoenmano, que han organitzat un Kanyaconcert solidari, dissabte 2 de juny, al pati del Centre Cultural.

Hem acabat parlant amb dues alumnes de l’Institut Lluís Companys i amb la mestra responsable d’LC-Solidaritat, Maica Estruch (foto), que ens explicat més coses sobre la festa que el centre ha organitzat durant tot el diumenge al parc del riu Ripoll i que inclou una cursa solidària.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

BUSCAR PER DIA

juny 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius