El 7è Art De Talia 04/06/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 587  – data d’emissió: 4-6-2018

  • ANIVERSARIS: 50 anys de l’estrena del film El Planeta de los simios. 105 anys de l’estrena a Broadway del musical The Doll Girl.
  • L’ENTREVISTA DEL DIAAmb membres de la entitat AMICS DEL TEATRE de Ripollet, arran de propers muntatges seus. Concretament: Xavi Caballé i Alba Cristina (per la obra Un passeig pel bosc); Anna Trenzano, Andrei López Pintó, Marina Uribe i Roger Cardeñosa (per la obra Actors de primera, secció Juvenils) i Jordi Rodriguez, Bruna Rodriguez i Nil Rodriguez (per l’obra La Rateta, escombrava l’escaleta?, secció Infantil).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Maria Dolores Pradera i Bill Gold (cartellista).
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels filmsDisobedience (Sebastián Lelio); Corporate (Nicolas Silhol); Basado en hechos reales (Roman Polanski); Deadpool 2 (David Leitch), Han Solo: una historia de Star Wars (Ron Howard) i reposició del film 2001, una odisea del espacio (Stanley Kubrick, 1968). Films estrenats i no vistosAlgo celosaEl intercambioBendita ignoranciaCamarón: Flamenco y RevoluciónDedéEl hombre que mató a Don QuijoteEl malvado zorro feroz i Los extraños: caceria nocturnaRepàs de la cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès; Boliche, Verdi, Phenomena i Filmoteca.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: Ovelles (de/dir.: Yago Alonso i Carmen Marfà. Sala Flyhard). Sis personatges. Homenatge a Tomàs Giner (creació col·lectiva. Text Joan Yago. Idea i dir.: Juan Carlos Martel Bayod. Espai Lliure). Repàs de cartellera: Ripollet i Barcelona. Notícies: Breu repàs a les nominacions dels Premis Max de Teatre i Premis Tony (entregues dia 10 de Juny).
  • TEMES MUSICALSDe les bandes sonores originals dels films següentsEl planeta de los simios (música de Jerry Goldsmith, 2 temes); Han Solo: Una historia de Star Wars(música de John Powell. Temes: Chase in Corellia i Flying with Chebbwie). Dels musicals de teatre següentsThe Doll Girl (Música de Jerome Kern. Lletra de Harry B. Smith. Tema: A Little Thing Like a Kiss). Sugar (música de Jule Styne. Versió catalana. 1 tema). CançonsRumba hechicera (cantada per Peret, inclosa a la obra La Rateta, escombrava l’escaleta?), La flor de la canela (cantada per Maria Dolores Pradera i Joaquin Sabina) i This is America (de Childish Gambino, (pseudònim de l’actor Donald Glover).

BUSCAR PER DIA

Juny 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« Mai   Jul »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius