Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 18/06/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 589 – data d’emissió: 18-6-2018

  • ANIVERSARIS: 200 anys del naixement del compositor Charles Gounod.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obresAusencias (contes de Cristina Fernández Cubas, adaptats per Jordi Oriol i Daniela Feixas. Dir.: Jordi Oriol. La Seca – Sala Palau i Fabre). Othello (de William Shakespeare. Adaptació i direcció: Oriol Tarrasón. La Seca – Espai Brossa). OperaManon Lescaut (música de Giacomo Puccini. Llibret de Domenico Oliva i Luigi Illica. Dir. escènic: Davide Livermore. Gran Teatre del Liceu). Repàs de la cartellera: Ripollet. Barcelona. Notícia: Demà s’entreguen els Premis Max de Teatre.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Morts de: Arthur B. Rubinstein (compositor); Javier Aller (actor); Horacio Valcárcel (guionista); Verne Troyer (actor), Josep Miquel Aixalà (realitzador, muntador i artista de videoclips) i Jerry Maren (actor, els darrer dels Munchkins, d’El Mago de Oz).
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques del filmsWestern (Valeska Grisebach) i En tránsito (Christian Petzold). Films estrenats i no vistosA Estación violentaColmillo blancoEl repostero de BerlínNo dormirás¡Que guapa soy!Las maravillas del marLos 50 son los nuevos 30Beyond BeyondRace 3 i 7 Din Mohabbat InRepàs de la cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès; Phenomena; Verdi, Filmoteca, projecció de Fantasia a l’Auditori.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVERCrítiques dels filmsMarguerite Duras. París 1944 (Emmanuel Finkiel) i El hombre que mató a Don Quijote (Terry Gilliam).
  • TEMES MUSICALSDel musicalEverybody’s Talking About Jamie (Música de Jan Gillespie Sells. Lletres de Tom MacRae. Temes: And You Don’t Even Know ItThe Wall in My HeadThe Legend of Loco Chazelle (and the Blood Red Dress); Over The TopEverybody’s Talking About JamieMy Man, Your BoyFinale i Out of the Darkness (A Place Where We Belong). Original London cast 2018). De l’operaManon Lescaut (música de Giacomo Puccini. Llibret de Domenico Oliva i Luigi Illica. Tema: In quelle trine morbide(cantat per Maria Callas). TemaAve Maria (música de Charles Gounod, a partir del tema de Bach). De les bandes sonores dels films següentsEn tránsito (cançó: Road to Nowhere, cantada per Talking Heads). Cleopatra (Música d’Alex North. Tema: Main Title). El mago de Oz (tema: Munchkinland . Compositors variats). El hombre que mató aDon Quijote (Música de Roque Baños. 1 tema).

BUSCAR PER DIA

juny 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius