Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 25/06/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 590 – data d’emissió: 25-Juny-2018

  • ANIVERSARIS: Centenari del naixement de Leonard Bernstein.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels films següentsNo dormiràs (Gustavo Hernández); Los 50 son los nuevos 30 (Valerie Lemercier); El repostero de Berlín (Ofir Raul Graizer); El orden divino (Petra Biondina Volpe); Nadie nos mira (Julia Solomonoff); Con amor, Simon (Greg Berlanti); Tully (Jason Reitman) i Hereditary (Ari Aster). Films estrenats i no vistosEl mundo es suyoGranny’s Dancing on the TableLas guardianasMiss Kiet’s Children i Superagente caninoBreu comentari a properes estrenes estiuenquesRepàs de cartellera estiu: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Verdi, Filmoteca, Phenomena; Gàndules (CCCB); Sala Montjuïc; Caixaforum i projecció de West Side Story (Auditori).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obresJosefina la gallina puso un huevo en la cocina (Creació de Cia. Vaca 35 (Mèxic). Dir.: Diana Magallón. Sala Atrium). John & Jen (musical d’Andrew Lippa. Dir.: Xavier Duch. Versió catalana de David Pintó. Teatre Gaudí). Repàs cartellera: Ripollet, Barcelona. Breu repàs als principals espectacles que s’oferiran al Festival Grec 2018Notícies: Repàs Premis Max de Teatre. El musical Billy Elliot s’ha prohibit a Budapest.
  • TEMES MUSICALSDels musicals següentsTrouble in Tahiti (música i lletres de Leonard Bernstein. Temes:  Prelude (Morning Sun), There’s a LawWhat a Movie i Evenin’s Shadows. Gravació segell Calliope). John & Jen (música i lletres d’Andrew Lippa. 1 tema en versió catalana de David Pintó. Gravació de 2008). Billy Elliot (música d’Elton John. Lletres de Lee Hall. Tema: Expressing Yourself. Original London cast, 2005). De les bandes sonores del filmsNo dormiràs (música d’Alfonso González Aguilar. 1 tema); El repostero de Berlín (música de Domenique Charpentier. 1 tema). El orden divino (cançó: Respect, d’Otis Reding); Con amor, Simon (tema: Alfie’s Song (composta per Jack Antonoff, Ilsey Juber i Harry Styles. Cantat per Bleachers); Hereditary (música de Colin Stetson. 1 tema). Tully (cançó: You Only Live Twice (música de John Barry; lletra de Leslie Bricusse. Cantat per Beulahbelle). West Side Story (música de Leonard Bernstein. Lletres de Stephen Sondheim. Cançó: Something’s Coming). Cançó: Strange Fruit (composta i cantada per Billie Holiday, inclosa en l’espectacle Strange Fruit del teatre El Maldà).

DARRER PROGRAMA DE LA TEMPORADA.   MARXEM DE VACANCES.

TORNEM EL DILLUNS 17 DE SETEMBRE.

BON ESTIU!!!!!!

BUSCAR PER DIA

juny 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius