El 7è Art De Talia 25/06/2018

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 590 – data d’emissió: 25-Juny-2018

  • ANIVERSARIS: Centenari del naixement de Leonard Bernstein.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels films següentsNo dormiràs (Gustavo Hernández); Los 50 son los nuevos 30 (Valerie Lemercier); El repostero de Berlín (Ofir Raul Graizer); El orden divino (Petra Biondina Volpe); Nadie nos mira (Julia Solomonoff); Con amor, Simon (Greg Berlanti); Tully (Jason Reitman) i Hereditary (Ari Aster). Films estrenats i no vistosEl mundo es suyoGranny’s Dancing on the TableLas guardianasMiss Kiet’s Children i Superagente caninoBreu comentari a properes estrenes estiuenquesRepàs de cartellera estiu: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Verdi, Filmoteca, Phenomena; Gàndules (CCCB); Sala Montjuïc; Caixaforum i projecció de West Side Story (Auditori).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obresJosefina la gallina puso un huevo en la cocina (Creació de Cia. Vaca 35 (Mèxic). Dir.: Diana Magallón. Sala Atrium). John & Jen (musical d’Andrew Lippa. Dir.: Xavier Duch. Versió catalana de David Pintó. Teatre Gaudí). Repàs cartellera: Ripollet, Barcelona. Breu repàs als principals espectacles que s’oferiran al Festival Grec 2018Notícies: Repàs Premis Max de Teatre. El musical Billy Elliot s’ha prohibit a Budapest.
  • TEMES MUSICALSDels musicals següentsTrouble in Tahiti (música i lletres de Leonard Bernstein. Temes:  Prelude (Morning Sun), There’s a LawWhat a Movie i Evenin’s Shadows. Gravació segell Calliope). John & Jen (música i lletres d’Andrew Lippa. 1 tema en versió catalana de David Pintó. Gravació de 2008). Billy Elliot (música d’Elton John. Lletres de Lee Hall. Tema: Expressing Yourself. Original London cast, 2005). De les bandes sonores del filmsNo dormiràs (música d’Alfonso González Aguilar. 1 tema); El repostero de Berlín (música de Domenique Charpentier. 1 tema). El orden divino (cançó: Respect, d’Otis Reding); Con amor, Simon (tema: Alfie’s Song (composta per Jack Antonoff, Ilsey Juber i Harry Styles. Cantat per Bleachers); Hereditary (música de Colin Stetson. 1 tema). Tully (cançó: You Only Live Twice (música de John Barry; lletra de Leslie Bricusse. Cantat per Beulahbelle). West Side Story (música de Leonard Bernstein. Lletres de Stephen Sondheim. Cançó: Something’s Coming). Cançó: Strange Fruit (composta i cantada per Billie Holiday, inclosa en l’espectacle Strange Fruit del teatre El Maldà).

DARRER PROGRAMA DE LA TEMPORADA.   MARXEM DE VACANCES.

TORNEM EL DILLUNS 17 DE SETEMBRE.

BON ESTIU!!!!!!