Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 17/09/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 592  – data d’emissió: 17-9-2018

  • ANIVERSARIS: 40 anys de l’estrena del film Grease. Olivia Newton-John, compleix 70 anys.   Bloc musical dedicat al final de l’estiu.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques de films estrenats durant l’estiu i encara presents a la cartellera (1ª part): Les distàncies (Elena Trapé); Carmen y Lola (Arantxa Echevarría); La novia del desierto ( Cecilia Atan i Valeria Pivato); Buenos vecinos (H. Gunnar Sigurosson); El viaje de Nisha (Iram Haq); Mary Shelley (Haifaa Al Mansour); Happy End (Michael Haneke); La revolución silenciosa (Lars Kraume); Dos mujeres (Martin Provost); Revenge (Coralie Fargeat); Rodin (Jacques Doillon); Promesa al amanecer (Eric Barbier); Megalodón (Jon Turteltaub); Ant-Man y la avispa (Peyton Reed) i Mamá y Papá (Brian Taylor).
  • L’HORA DELS ADEÚS: Record a diverses personalitats desaparegudes durant l’estiu: César López Rosell;Iago Pericot, Lindsay Kemp; Macario Gomez “Mac”, Yvonne Blake; Claude Lanzmann; Santiago Moncada, Aretha Franklin i Neil Simon.
  • ESTRENES DE TEATREBreu repàs a alguns espectacles del passat Festival GrecCarousel (versió concert, del musical de Richard Rodgers i Oscar Hammerstein II, dir. Daniel Anglès. Teatre Grec); Belgian Rules (de Jan Fabre. Teatre Lliure de Montjuïc); Ombra (Parla Eurydice) (a partir d’un text d’Elfriede Jelinek. Dir.: Katie Mitchell. Teatre Lliure de Montjuïc). L’assaig (Historie(s) du Theatre) de Milo Rau (Teatre Lliure de Montjuïc), Vània (versió lliure de l’obra d’Anton Txehkov, dir. Àlex Rigola. Sala Muntaner);Pine Smoke (Espectacle de dansa de Cloud Gate Dance Theatre of Taiwan. Teatre Grec); Xenos (Akram Khan Company. Mercat de les Flors); Concert by a Band Facing the Wrong Way (Needcompany – Auditori de Barcelona); Our Death Won’t Hurt Anybody (Part I) (Tang Shu-wing Theatre Studio + Teatro de los Sentidos (CCCB). Crítiques de les obres següents¿Que fue de Pavlovsky? (dir: Albert de la Torre – Teatre de La Gleva); Les roses de la vida (de / dir.: Sergi Belbel. Teatre Barts); Shenzhen significa infern (de Stefano Massini. Dir.: Roberto Romei. Tantarantana teatre);El futbol es així de gai (musical de Xavi Morató i Gerard Sesé. Dir.: Xavi Morató. Teatre Gaudí). Notícies: Dimissió de Lluís Pasqual. Denúncia per assetjament sexual contra Jan Fabre. Detenció de l’actor Willy Toledo. Balanç Grec 2018. Celebració de la festa: Catalunya aixeca el teló i entrega dels primers premis de teatre Barcelona. Repàs de cartellera: Teatres de Barcelona. Xicsnèfils de Cerdanyola. Nits de Música a Ripollet. Cicle de films musicals al Phenomena. Filmoteca continua tancada.
  • TEMES MUSICALSDe les bandes sonores originals dels films següentsLes señoritas de Rochefort (Tema: Chanson pour un jour d’eté. Música i lletra de Michel Legrand);Grease (música i lletres de Warren Casey i Jim Jacobs. Temes: Summer Nights (cantat per John Travolta i Olivia Newton John) i Hopelessly Devoted to You (cantat per Olivia Newton-John); Haunted Summer (música de Christopher Young. Tema: Haunted Summer). Promesa al amanecer (música de Georges Delerue. Tema: Promesse au aube. Versió 1970).   Noches de la Ciudad (Sweet Charity)(Música de Cy Coleman, lletres de Dorothy Fields. Llibret de Neil Simon. Tema: Big Spender). Dels musicals següents: Wish You Were Here (Música i lletres de Harold Rome. Tema: Summer Afternoon– Original Broadway cast, 1952); The Body Beautiful (Música de Jerry Bock; lletres de Sheldon Harnick. Tema: Summer Is (original Broadway Cast, 2007).  El futbol es així de gai (música de Gerard Sesé, lletres de Xavi Morató. Temes: El futbol es així de gai i L’han fitxat(original Barcelona cast, 2018). Cancó: Respect (cantada per Aretha Franklin).

BUSCAR PER DIA

setembre 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius